Senaste teve-intervjun 2015

lördag 22 maj 2010

Vill du köpa en k-pist? Ja, varför inte. Det vore kul!


Om du mötte en person på gatan eller på en pub och fick frågan om du ville köpa en k-pist skulle du svara, javisst varför inte?

Nej, jag tror inte det.

Om du däremot är grovt kriminell har du nog användning för en k-pist och säger inte nej tack till erbjudandet. En person köpte en k-pist, fängslades och dömdes till fängelse. Nu ska personen släppas fri och kan vänta sig ett stort skadestånd.

Anledningen till skadeståndet är inte att personen använde k-pisten och den visade sig ha fabrikationsfel, utan att det var en undercover polis som sålde k-pisten. I Sverige kallas detta "brottsprovokation" och är inte förbjudet enligt svensk lag, men det finns luckor som gör det oklart för vad som är okej och inte...

Jag tycker att det är hög tid att skapa en lag som förenklar för polis och domstol. Buset ligger många kliv före polisen i sin kriminella verksamhet och för att polisen ska ha en ärlig chans att hinna ikapp måste de ha kristallklara regler att arbeta efter.

Ramona

P.s Glöm inte tävlingen, där du kan vinna min senaste deckare "Mord under Tjörn Runt" tävlingen finns på min Facebook Fan-clubs sida! D.s

Joina min fanclub på Facebook och vinn böcker!


Här kan du shoppa böcker i webshopen anomaR förlag, direktleverans!

Här kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann". Eller också gå in på bokhandel nära dig. Här kan du köpa/låna boken som e-bok.

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Vill du lägga in en bevakning på min senaste deckare Mord under Tjörn Runt kan du göra det på
Adlibris