Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 6 augusti 2009

Är mobilen avstängd? Får jag se!

Vi ska ha möte! Har alla stängt av sina mobiler? Det vill jag se!

Är ovanstående mening något som numera kommer ingå på agendan?

Efter Marianne Samuelssons fadäs är det kanske många som inte gillar tanken på att bli inspelade i hemlighet.


Men man kan se detta från två sidor. Den ena är att kan inte politiker ha möten av rädsla för att bli inspelade vad är det då de har tänkt att prata om? Allt man ska säga borde väl kunna sägas högt och tydligt? Annars kan man ju börja undra.

Naturligtvis kan inte detta gälla polisutredningar eller företagsforskning då är det spioneri och kan skada mer än göra nytta. Finns säkert fler opassande områden.

Men hur många gånger har inte den lilla människan blivit stampad på utan att det har funnits bevis? Så jag tror att det är som alltid, mobilinspelningar är inte bara av ondo utan det för säkert också gott med sig. Det gäller att alltid hålla tungan rätt i mun! Inte bara låtsats vara korrekt.E-böcker på Elib just nu finns två av mina deckare ute och det är Dyrbar kärlek och Iskall hämnd. De andra titlarna Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och min självbiografi Älskling, vi blir... är på gång.

Du kan tanka ner Dyrbar kärlek från The Pirate Bay, gratis och lagligt! Iskall hämnd är under arbete.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Ha en avlyssningsfri torsdag!
Ramona