Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 11 november 2009

Känd socialdemokratisk politiker har förskingrat miljoner kronor av kommunens skattepengar!

Ja, här sitter en av socialdemokraterna på en pinne och tittar ut över kommunens tomma kassa.

Vad heter den enväldige socialdemokraten som helt på egen hand öst pengar ur Oxelösunds kommunkassa, jo den mannens namn är Göte Eriksson och han är fortfarande aktiv inom politiken han sitter som ledamot i Nyköpings-Oxelösunds överförmyndarnämd.

Är det någon som behöver en överförmyndare är det med stor sannolikhet herr socialdemokrat Göte Eriksson. Ni som läser det här och inte fattar ett dyft ska klicka på den här länken. Eller varför inte se hans nuna på socialdemokraternas egen hemsida. Så här ser en lögnare ut!

När får vi se de stora rubrikerna om utredningen kring Göte Erikssons nersyltade fingrar i pengabössan?

Rubriker som: Känd socialdemokrat delade ut Oxelösunds kommuninnehavares skattepengar till en enda person! och Mia är redan avslöjad som lögnerska tillsammans med Trixa Marklund.

Eller ska vi vänta med rubrikerna till veckan innan valet?

När ska socialdemokraterna våga ta i skiten? Vi som inte tänker tiga är många, många, många och vi gillar inte att man sprätter iväg skattepengar på lögner.

Läs gärna också Monica Antonssons blogg som berättar mera om vad Göte Eriksson har haft för sig!

Ps. Den journalist som vågar och vill kan ringa Monica och få kopior på bandade intervjuer med Göte Eriksson. Som sagt den journalist som vågar... Ds.

Vi hörs!

Ramona

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

CouchSurfing/ Soffsurfing verkar helt fantastiskt!


Karlavagnen, detta eminenta radioprogram på P4 hade ikväll ämnet CouchSurfing (soffsurfning) som låter lite underligt.

Först när jag hörde ordet trodde jag att det handlade om att man låg i en soffa med datorn och surfade. Inget var mera fel!

Det är en community som startades för sisådär två år sedan och betyder enkelt uttryckt Du reser världen runt och knoppar in på en soffa hos gästvänliga människor.

Det är en idé som anammats av miljoner människor och även om den genomsnittslige soffsurfaren är 25 år finns det de som är över femtio och också hänger på.

Men som den deckarförfattare jag är kunde jag inte låta bli att tänka: Välkommen att sova på min soffa hoppas du vaknar upp i morgon.

Trevlig resa!

RamonaDyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!