Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 11 oktober 2011

Julholt kan inte förstå svenska, det är svaret!

Nog för att byråkratsvenska är invecklad, det är jag den första att skriva under på, men en sak är glasklar i alla sammanhang där staten ( vi skattebetalare) ska bidraga med pengar och det är att du som medborgare alltid är skyldig att informera dig om reglerna, vilket också inkluderar det finstilta...

Om jag som företagare använder mitt hus/lägenhet för mitt företag, kan jag aldrig dra av hela kostnaden, eftersom jag också bor på samma plats som företaget. Skulle jag trots detta dra hela kostnaden åker jag dit så det skvätter om det! Med all rätt!

Håkan Juholt har också enligt Expressen fått pengar till en (studie)resa i Vitryssland, samma resa som Juholt uppenbarligen i ett annat sammanhang kallat för semesterresa med sambon. Ja, sambon var med på resan till Vitryssland.

På toppen av allt elände har också riksdagsledamöterna nu fått ( arvode= skattepengar ) en arvodes höjning med 1 000 kronor i månaden... Jävla tur att jag var hos tandläkaren idag, annars hade jag nog bitit sönder mina tänder i ren ilska över det vettlösa omdömet som dessa ledamöter visar och som påstår sig vara valda av folket ( vilket är ren bullshit).

Nästa partiledare för sossarna bör göra Högskoleprovets ordförståelse och få MVG, först då vet man att han/ hon begriper vad hon/han läser!

Nu ska jag ta ett av min älskade hunds tuggben och gnaga...gnaga... så ini... sen kanske jag blir lugnare...

Ramona


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som har släppts i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&