Senaste teve-intervjun 2015

söndag 5 augusti 2018

Uppmuntrar TV4 Nyhetsmorgon kvinnoförtryck av män eller är de bara plågsamt naiva i sin okunskap?

Här på TV4 Nyhetsmorgon är Camilla Hamid inbjuden för att förevisa sin bakning.

Hur många på TV4 känner till vad slöjan står för? Eller vill de inte låtsas om att det här inslaget med flera liknande är ett sätt att legitimera kvinnoförtryck?

Camilla Hamid och de flesta i hennes situation kommer hävda med en åsnas envishet att slöjan är frivillig men dessvärre kan inte Camilla eller andra i hennes situation säga något annat. Det vågar de inte med risk för sina liv eller total isolering.
Läs texten nedan av Zoéline Alamhad och inse att så länge som TV4 och andra medier har så att säga politiskt korrekta inslag genom att bjuda in dessa kvinnor kommer deras män, söner och bröder inte att vare sig förstå eller avstå från sitt förtryck.


"När en kvinna får höra av sin islamska omgivning att hon sveper in sig och gömmer sig under tyg för att hedra sin man sin familj sin profet och sin Gud och dennes lära och att hon då framställer sin man som en bra man som har ordning på sin fru?

Sen eftersom hon enligt skriften är mindre intelligent och därför så vet hennes man hennes bästa eftersom hon inte kan ta vara på sig själv och sin vandring på jorden och att då täcka sig innebär att mannen vet att hon inte vill locka andra män till sig?

Pga detta att han då kan vara säker på att hans fru är honom trogen och inte exponerar sig som en oanständig kvinna annars gör, enligt sitt sätt att visa upp sig inför hela världen och då riskerar att lägga en skugga över sin man sin familj sin profet och sin Gud och självklart sin lära?

Vilken borde veta det bästa för henne eftersom den lär ut det den lär ut att hon är mindre smart och därför inte kan hantera sin vandel och därav behöver hon vägledning av sin mer smarta man, som deras Gud har gjort mannen som person på detta sätt för att ta ansvar och hålla ordning på kvinnan som existens?

Hur många vill då gå utan tyg om detta intalas inom dem???" Slut citat.

Samtidigt finns det kvinnor i Iran som trots att de får fängelse och till och med kan bli avrättade för blasfemi sliter av sig den förtryckande slöjan och där stöttar deras män dem. Om det här hörs det knappt en viskning i main stream media. Varför? Är det rädslan för att bli hotade till livet av islamister? Men det kan det ju inte vara om Islam är fredens religion som nästan samtliga politiker påstår, eller är den inte det?

Här kan du läsa om kvinnorna i Iran och se en film om eländet de tvingas stå ut med. Tyvärr är den enbart på engelska men bilderna och filmen är inte svåra att begripa.
Och ingenstans i Sverige kan du se tusentals "feminister" gå i långa protesttåg mot detta kvinnoförtryck. Varför? Är inte dessa "feminister" emot mäns förtryck mot kvinnor? Eller är det bara "vita mäns" våld mot kvinnor som räknas?

Islam betyder inte fred utan underkastelse, men det är antagligen också okänt i kunskapen träd, som numera är på väg att ruttna bort i Sverige.

Bilderna nedan är hur det en gång såg ut för kvinnorna i Afghanistan 1970 och i Iran år 1970 och hur det såg 2012, och så ser det ut i dag år 2018 också. Och från och med 1979 i Iran tog de hatiska mullorna över. Dessa mullor predikar om det rättfärdiga i att döda en otrogen kvinna genom stening, hugga av händer på tjuvar, halshugga kuffar kallas alla de som inte bekänner sig till Islam) och avrätta de som är homosexuella. Någon som hört talas om en Pride-parad i Mellanöstern? Förutom i Israel då naturligtvis eftersom Israel är det enda demokratiska landet i denna gudsförgätna del av världen.


 

Jag vet inte hur Sverige kommer se ut om trettio fyrtio år och själv kommer jag förmodligen vara död och begraven år 2048 och eftersom jag inte har några barn har jag naturligtvis inget att oroa mig för. FEL!
Jag bryr mig om människor och har alltid brytt mig om människor därför engagerar jag mig så mycket jag orkar. Som medlem i riksföreningen GAPF , Glöm aldrig Pela och Fadime, sedan många år vet jag att alltför många, (hundratusentals i Sverige faktiskt), unga kvinnor och även pojkar har ett helvete på grund av både religionen, ideologin Islam med sin politiska gren och hederskulturen som inte bär Islams förtecken men väl hederskulturen som finns i Mellanöstern och Asien och Afrika.

Vilka bär skulden att flickor könsstympats, gifts bort mot sin vilja eller till och med dödats av sin släkt och sina föräldrar i Sverige? Jo det gör först och främst de vänstervridna så kallade feministerna, eftersom dessa rent ut sagt idioterna i årtionden konstant förnekat, att detta som vi andra benämner som hedersmord eller hederskultur ens existerar. Deras paroll och dumma uttalanden har alltid varit: Detta är mäns våld mot kvinnor och har vare sig med religion eller kultur att göra.

Tack vare dessa uttalanden och inte förglömma "feministen" Gudrun Schymans slöjpåtagande eller Löfvens regeringsbesök i Iran där samtliga kvinnliga politiker tog seden dit de kom utan ett ord till protest, har självfallet legitimerat just dessa mäns, bröders, och söners våld och förtryck gentemot sina kvinnor.
För dem har det och är fortfarande lika enkelt att peka på TV4:s Nyhetsmorgon och Camilla Hamid och säga till sina döttrar: Där ser du själv! Det är inte alls fel att bära heltäckande kläder som ska dölja dina kvinnliga former för att män har så svagt kött. Du ska bära slöjan!

Göteborgs Posten hade en artikelserie 2017 där flickor och en del pojkar berättade om naiva socialassistenter och andra lika naiva myndighetspersoner när de utsatta barnen försökte komma ifrån sina kontrollerande bröder eller föräldrar. 

Danmark med flera andra västerländska länder har tagit ett steg i rätt riktning genom att förbjuda burka och niqab, men hijaben är lika förtryckande, men där ser du ansiktet och händerna på kvinnorna. Det bästa vore att varje dag år ut och år in berätta om vad som är det viktigaste i ett västerländskt land, och det är att kvinnor ska vara fria, ha exakt samma skyldigheter och rättigheter som män, att vi har yttrandefrihet och i klartext betyder det att om du blir kränkt eller förnärmad av det jag tycker eller har som en åsikt är det ditt problem, inte mitt. Du väljer vad du vill känna! Sist men inte minst att demokrati är att lagarna som stiftas landet gäller ALLA, oavsett religionstillhörighet eller sexuell tillhörighet.

Den här sommaren och även våren har varit ovanligt varm i Göteborg och på många andra ställen i Sverige med mängder av bränder och tragedier i samband med bränderna. Men det jag också sett hela den här varma tiden i Göteborg är kvinnor insvepta i sina religiösa plagg medans männen spatserat bredvid i shorts och T-shirt. Är det jämlikhet? Kommer dessa män att tillåta sina fruar och döttrar att integreras i västerländska värderingar? Inte en chans! Spelar ingen roll om våra politiker fortsätter sina integrationssatsningar med ännu fler miljoner och slutligen miljarder av skattepengar så länge inte sätter ner foten och förklarar för männen att detta som de kräver av sina fruar och döttrar är kvinnoförtryck.

Den dagen männen klär sig exakt likadant som de kräver att deras fruar, döttrar och systrar ska göra, den dagen kan ni komma igen. Innan dess: Sluta upp med era lögner om att Islam är en kvinnas bästa religion! Skitsnack!

Läs också om den australiensiska aktivisten och Youtube-personligheten Lauren Southerns olika besök i vad som kallas islamistiska områden, där västerländsk polis noga vaktar dessa områden från obehöriga kuffar.

Eddie Råbock, f.d  Mohamed Omar, har skrivit den artikeln, en av många läsvärda artiklar i Det Goda Samhället.


Jonas Gardell Twittrade en gång den här tweeten men jag tror nog att han snabbt
tvingades till reträtt.

Ramona