Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 25 mars 2009

KycklingmarodörenKycklingfiléer, kycklinglår och kycklingklubbor har fått en extra krydda i form av glasbitar. Vem faaaan är det som förstör en av mina favoriträtter?
Nu tänker jag som så här: Vem skulle vilja sabotera för Kronkyckling? För att det är sabotage, är nog en enda förklaringen eftersom det är strängt förbjudet att ta med sig glas in i produktionsavdelningen.
Så nu ska vi börja fundera. Hm, vad kan utlösa ett sådant beteende? Jag har två teorier.
Den ena är att det är en person som är militant vegan. På ett eller annat sätt har denne sökt arbete på Kronkyckling. För att inte väcka misstankar bland den övriga personalen har hon/han alltid med sig egen mat. Eftersom det idag finns mat som ser ut som kött, men är grönsaker, har ingen kunnat se att personen är vegan. Efter att ha arbetat i kanske sex till tolv månader kommer planeringen stoppa-glasbitar i kycklingarna. Kanske har personen haft en provanställning och självmant sagt upp sig, eller så har personen varit en extrainkallad arbetskraft till arbetstoppar. Det är min ena teori.
Den andra teorin är att det är någon som har blivit förbannad på en chef eller anser sig blivit illa behandlad av någon chef på Kronfågel. Alltså en hämndaktion.
Jag hoppas att polisen får tag på de eller dem som har stoppat glaset i kycklingen. I vilket fall som helst kommer jag även i fortsättningen köpa Kronkyckling för att de har jättefin kvalité på sina kycklingar och vad jag vet lever kycklingarna fram till slakt helt enligt svensk lag. Det är vad jag kräver om jag ska köpa kött eller fågel.
Är det så att någon eller några tycker att livet inte är tillräckligt bra för kycklingarna innan de slaktas, ska dessa personer på ett demokratiskt sätt protestera mot behandlingen, inte stoppa glas i det döda djurets kropp i uppsåt att skada människor som äter kyckling.
Basta!
Flygande start för både pocket och Lyckohjulet!

Ja, jag bugar och tackar för den flygande start som böckerna fick. Helt underbart roligt. Just nu ser jag fram emot att börja med signeringarna.

Det första signeringstillfället är på Stenungstorg den 4 april kloclan 12.00 på Bokia. Det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det.

Nästa tillfälle är på Skärtorsdagen klockan 12.00 i Femman Nordstan på Akademibokhandeln. Därefter ska jag till Lysekil på självaste Påskafton. Jag ska signera hos Hasse och hans son Jocke på Bokia, också där klockan 12.00. Om vädret tillåter kommer jag att klä mig i en gul sommarklänning. Vara lite av en seg påskhöna. Kycklingutseendet är nämligen passé!


Jag är mycket stolt över min man som varit med och hjälpt mig hela vägen, jag har honom att tacka för mycket, men mest av allt är jag glad över vår kärlek ,som vi har styrkt genom de 22 år som vi nu kamperat tillsammans.


Här är länkarna till samtliga (tror jag) näthandlare som visar upp böckerna så fiiint...

Adlibris Bokia.se Bokus CDON


Ta hand om er och ät inte för mycket våfflor. Ja, jag vet det är grymt gott!
P.s Snälla skriv på namninsamlingen för att Elisabeth Hermon ska få upprättelse i Expressen. Länken är på höger sida. D.s

Ramona