Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 28 februari 2012

Få en sång sjungen med ditt namn! Skitkul reklam!

Du ska inte glömma att skruva upp ljudet och skriva in ditt namn. Sedan får du en härlig upplevelse av en sång i ditt namn! Och för mig spelar det Roland, alltså det som sägs i slutet. Jag behöver inte produkten alls!

http://www.obtampons.com/apology

Ha det så kul!
Ramona

Mats Svegfors, antisemitism och islamofobi

Allt började med att jag engagerade mig i avsättningen av Stina Wollter och Kjell Peders som programledare av Karlavagnen i SR P4. Programmet ska förnyas, som det så vackert bruka heta, när en ny chef tar plats och sätter på torktumlaren, som ska röra om bland de gamla trasorna.

Ylva M Andersson, var tidigare kanalchef för SR P4 och nu står Dan Granlund som kanalansvarig.

Ofta när jag ska skriva om ett ämne gör jag research och det ena leder till det andra... Jag började leta efter information om Ylva M Andersson och undrade varför hon inte längre var kvar som kanalchef. Då hittade jag ett inlägg på Journalisten, daterat den 18 januari 2012, som handlade om Linn Ohlsson, frilansade journalist som de senaste tio åren arbetat på SR Radio Göteborg och avskedats med omedelbar verkan.

Inlägget handlar om att kanalchefen Ylva M Andersson inte tillät programmet Kaliber sända intervjun med Linn Ohlsson. Ett program som enligt Sveriges Radio påstås vara granskande och som framför allt inte ska ta ställning för eller emot någon part. Här kan du läsa om Kaliber.

Och när jag sedan letar vidare om Linn Ohlsson, och vad som hänt efter att hon inte längre fått jobba kvar på Sveriges Radio efter tio års tid, ja då hamnar jag här! Återigen på www.journalisten.se hemsida och kan då läsa att Mats Svegfors, som är VD på Sveriges Radio, inte verkar ha hållit sig till sanningen i ett vittnesmål gällande Linn Ohlsson.

Produktionsbolaget, Tredje statsmakten,  som producerar för Kaliber har numera lagt ut intervjun via sina kanaler istället och då kan du lyssna på den här.

Och ja, då var inte steget långt att undersöka VD Mats Svegfors förehavanden och vem han är, förutom att vara VD för Sveriges Radio och då hittar jag det här! Som handlar om Mats Svegfors försvar av den nuvarande unga programledaren, för Melodifestivalen, Gina Dirawi, vars uttalanden på hennes blogg hårt kritiserats av alla utom Sveriges Radio ledning.

Här är ett av alla mejl mellan Julia Romanowska och Mats Svegfors, som finns på axess.se

Från: Julia Romanowska Skickat: den 1 november 2011 09:32
Till: Mats Svegfors
Ämne: Gina Dirawi
Hej,
P3:s nya programledare och en av de kommande programledarna för Melodifestivalen 2012 Gina Dirawi har bl.a. skrivit på sin blogg under 2010:
”Den israeliska regeringen gör samma sak som Hitler gjorde mot deras folk fast med andra medel. De är rasister, de förtrycker, och de mördar folk som inte är som dem!”
Det är en politisk propaganda som strider mot demokratiska värderingar. Oavsett vad man tycker om Israel-Palestinakonflikten är associationen Förintelsen-Palestina en historieförfalskning, demonisering av den israeliska staten samt trivialisering av Förintelsen. Det är helt enkelt en antijudisk propaganda.
I ljuset av vad SR tidigare har sagt (se nedan) undrar jag hur ni förhåller er till Gina Dirawis ovanstående blogginlägg?
Björn Löfdahl: “Vi kan inte ha medarbetare i vår produktion som har värderingar som strider mot demokratin.”
Andreas Miller: “Vi köper inte tjänster av någon som gör politisk propaganda av något slag” , “Det är jätteviktigt att vi har hög trovärdighet och att vi står fria politiskt och religöst”
Mvh
Julia Romanowska


Jag har läst hela mejl korrespondensen och upplever Mats Svegfors som ytterligt arrogant!

Och eftersom Anna Ekström var den som först publicerade mejl korrespondensen mellan Julia Romanowska och Mats Svegfors letade jag vidare och fann det här! Israel och skulden

Anna Ekström kritiserar SVT:s Gazas tårar och anser att det är allt annat än en "Antikrigsfilm"

"Klippningen är boven i fallet Gazas tårar, anser skribenten Anna Ekström. Filmmaterialet är beställt av palestinska filmare och dramatiserat med effektiva klipp och ljudsättning." Slut citat

Det är ingen hemlighet att många muslimer som idag lever i Sverige hatar judar. Det är värderingar som de tagit med sig från sina hemländer. Det kan man läsa om här och om uttalande som gjorts av Reepalu.

Om hetsen mot judar av hatiska muslimer istället hade ställts mot vanliga kyrkobesökare eller pingstvänner, som tvingats fly, hade någon politiker i Sverige reagerat annorlunda då?


Ramona

Grattis, du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel