Senaste teve-intervjun 2015

måndag 4 maj 2009

Yieppey! En 5:e plats på Bokus mest sålda under APRIL månad!

Tusen tack till alla mina läsare, ni och ingen annan har placerat min deckare Mord i Skärhamn på en 5:e plats på Bokus som mest sålda under april månad. Hjärtat studsade av glädje!

Idag var jag på Sveriges Radio och TV huset i Göteborg och intervjuades av Lena Rångeby. Är du intresserad av att lyssna är länken här.

Just nu skriver jag på min femte deckare, som kommer att handla om journalister, författare, förläggare och ett och annat mord. Lite som att kacka i eget bo, som Lena Rångeby uttryckte det under intervjun.

Inspirationen till min nya deckare fick jag av historien med Liza Marklund och hennes beteende tillsammans med kvällstidningarna när hon avslöjades som lögnerska av Monica Antonssons beundransvärda bok Mia sanningen om Gömda, som du kan läsa mer om på Monicas blogg.


Är du intresserad av mina deckare, eller självbiografin, Älskling, vi blir... som handlar om kampen att bli med barn? Besök din bokhandlare eller näthandlare:

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON


P.s Jag håller på att hitta ett sätt att tala in mina böcker och har fått hjälp och så fort den första Dyrbar kärlek är klar lägger jag ut den.D.s

Ha en skön måndagskväll
hälsar Ramona

Reklam för radioprogram!


Måste få lov att göra reklam för mig själv, jag ska bli intervjuad idag av Sveriges Radio P4 Göteborg. Jag kommer att träffa Lena Rångeby klockan 12.30 och det är direktsändning.Jag ska berätta om min senaste deckare Lyckohjulet!


Har ingen flådig agent som fixar och donar. Därför är du som läser min blogg och mina böcker min bäste agent, om du gillar vad jag skriver.


Min man är naturligtvis min supporter och det betyder mycket för mig. Kan du inte lyssna direkt finns ju alltid nätet och självklart lägger jag in länken på min sida i eftermiddag.


Ha de gott!

Ramona