Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 4 augusti 2015

Sharia lagar i Sverige? Jajamensan ... det är på gång. I Storbritannien finns redan 85 Shariadomstolar.

Låter detta befängt? Ja, eftersom inte en enda stavelse av detta har tagits upp i vår allas så kallade Public Service eller nationell gammelmedia.

Men likafullt är Sverige redan på gång.

Här är ett stycke ur artikeln som du kan läsa i sin helhet på Snaphanen.dk


" Brittiska skribenten Ann Marie Waters, talesperson för One Law for All-kampanjen och styrelseledamot i British National Secular Society, ger ett exempel:
”Mahmoud är en 26-årig student från Sudan som kom till Storbritannien 2010, på flykt från det “helvete” hennes muslimska födelseland utgör. Hon blev omedelbart aktiv medlem i The Council of Ex-Muslims of Britain (ung. Före detta muslimers råd), och gjorde 2012 en kortfilm där hon uttryckte sin förfäran över att sharialagarna sprids över Storbritannien. Det finns för tillfället 85 shariadomstolar i Storbritannien, som opererar helt öppet och rutinmässigt diskriminerar kvinnor. Kvinnodiskriminering är olagligt, men den ena regeringen efter den andra ignorerar detta (…) Efter att hennes shariakritiska kortfilm sänts, började dödshoten. Salah Al Bander var fram till 2011 folkvald politiker i den engelska staden Cambridge. Al Bander har odlat en imponerande image – på engelska vill säga. På arabiska förefaller saker och ting vara helt annorlunda. Al Bander påstår sig vara en ”förkämpe för demokrati”, men i januari 2013 började han posta inlägg på den populära webbsajten Sudanese Online och på Facebook. I inläggen identifierades Nahla Mahmoud som ”Kafira” och ”Murtada”, en som förolämpat islam och orsakat Fitna (konflikt). Kafira och Murtada är nedsättande termer som betyder otrogen och avfälling, och Fitna används ofta för att beskriva olydiga kvinnor som orsakar kaos och lidande. Eftersom apostasi, avfall från tron, är ett brott belagt med dödsstraff i tio länder inklusive Sudan, är det hotfulla tonfallet i inläggen uppenbart. Hoten fick också mycket riktigt konsekvenser, då Nahlas bror i Sudan attackerades fysiskt. Även hennes mor har hotats.”
Man behöver inte ha mycket fantasi för att förstå att sådana konflikter är en del av Malmös och Sveriges framtid." Slut citat. 

Här kan du läsa hela inlägget.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag kommer aldrig förlåta dagens och gårdagens politiker för att de förstörde Sverige.

Desto mer problematiskt lär de ha att förklara för sina barnbarn, särskilt flickor, varför de lät detta hända. Varför de kastade sina barnbarns framtid på soptippen och omfamnade islamisterna istället.

Det som är märkligt i hela den här historian med islamiseringen av Europa och Sverige är att först skapar islamisterna ett helvete i sina egna länder, flyr och kommer till västländer som i århundraden byggts upp för att innehålla: Likhet inför lagen, alla människors lika värdighet, yttrandefrihet, demokrati, jämlikhet mellan könen, frihet och respekt för HBTQ-personer, skolgång för både flickor och pojkar. Allt detta som vi i väst har kämpat för kommer islamisterna att omvända för att de vill ha samma liv här som de flytt från. Hur galet är inte detta? Men det mest galna är att politiker i alla  västländer, förutom USA och Israel, godkänner och omfamnar detta vansinne.

Ramona