Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 8 oktober 2009

NU SOM E- BOK! Älskling, vi blir inte med barn är faktiskt också en rolig bok!Önskan att få barn finns hos de flesta.

Men ibland går det inte som man tror. Man blir inte med barn.
Andra runt omkring går med putande magar men hos en själv förblir livmodern tom!

Redan 1991 skrev jag manuset men
inte förrän 2007 omarbetade jag det och boken kom ut i januari 2008. Inte förrän jag såg boken stå tillsammans med andra självbiografier förstod jag att omslaget kraftigt påminde om en begravningsannons!

Vilket naturligtvis inte gjorde boken rättvisa. Den är faktiskt rolig och dessutom beskriver den en bit av svensk sjukdomshistoria när den är som sämst. Allt utspelar sig mellan 1976-1992.

Här kan du läsa lite ur boken.
Nu finns den som e-bok via Elib vilket betyder att du kan låna den dygnet runt var du än är.

Jag vill också passa på att än en gång tacka Docent Lars Nilsson för att han gick igenom boken med tanke på de medicinska uttrycken och som inte bara än en fantastisk duktig och framgångrik läkare på Sahlgrenskas reproduktionsavdelning utan också en varm och rolig person att umgås med.

Många missuppfattar titeln och innehållet i boken och tror att det bara är för dem som inte kan få barn. Ingenting kunde vara mera fel! Den är väl så viktig för de som fått barn på vanlig väg, för att de ska kunna förstå hur man kan fastna i ett bli-med-barn tänkande och ha ett litet helvete att ta sig ur.

Ha de gott!
Ramona

För Israels utplåning, kvinnoförtryck och förbud för homosexuella är näste man in i riksdagen för Centern!

Är detta vad vi med judiskt påbrå, som är homosexuella eller helt enkelt bara är kvinnor som inte vill förtryckas av sharialagar ska se fram emot i Europa bara för att vi vill ha demokrati?

Det blir kanske inte verklighet under min livstid, jag är 53 år men för de som har barnbarn kanske det tyvärr inte är helt omöjligt.

En av kandidaterna på Stockholms läns nomineringslista till Riksdagen är Mahmoud Aldebe.

Han påstår sig vilja verka för jämställdhet, mångfald, demokrati och människorättigheter.

För bara några månader sedan blev han intervjuad av en annan tokmuslim Mohamed Omar. Båda dessa skrattar och gör sig lustiga över att det finns människor som kämpar för demokratin.

Jaha, så vad göra? Jag skulle gärna vilja se alla de andra 400 000 muslimerna som INTE stöttar sharia lagar, kvinnoförtryck med nicab och burkor, dödstraff för homosexualitet och som inte vill utplåna Israel från kartan i demonstrationståg. Dessa 400 000 muslimer med helt andra värderingar än "en klick" dårar vill jag se demonstrera på gator och torg till fördel för demokratin med alla dess skyldigheter och rättigheter.

Demonstrationer mot rasism, mot våld m.m. pågår ständigt. Alltså bör det inte vara ett problem att demonstrera mot radikal extrem islamism.

Och motar vi inte Olle i grind, är vi ute på väldigt farliga vägar. Visst skulle jag kunna strunta i detta eftersom jag vare sig har barn eller barnbarn, men jag bryr mig om människor och jag vill att människor oavsett, religion, hudfärg, eller könstillhörighet ska ha ett bra liv. Ingen ska känna sig jagad för att religiösa dårar springer fritt utan att vi som fortfarande äger demokratin inte gör något!

Så mitt meddelande till samtliga människor i Sverige som vill ha ett fritt land där kvinnor, män, och barn ska få växa upp med samma skyldigheter och rättigheter : Börja ta debatten nu innan det är försent!


Gör som Elisabeth Thand Ringqvist från Centern, skriv till Expressen eller var som helst vad du tycker!


Solen skiner men i hjärtat blir det mörkt när jag läser sånt här.
Ramona


P.s Mina böcker finns i pocket, inbundna, ljudböcker, e-böcker överallt i hela Sverige. Det är deckare och en självbiografi som handlar om ofrivillig barnlöshet.D.s