Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 31 december 2009

GOTT NYTT ÅR!

GOTT NYTT ÅR!
Tack för i år och vi ses 2010
önskar Ramona

Sotnos ÖNSKAR husse Jocke ett Gott Nytt 2010


Nu har Sotnos fått mat och kelstund. Han saknar säkert husse men har det varmt och gott.

Sotnos, Thommy, Lina och jag önskar dig Jocke


ett RIKTIGT GOTT NYTT 2010

Nancy Jennifer Tavsan blev brutalt mördad i Hjällbo


Jag vet inte hur en människa eller människor som utför dessa vansinnesdåd fungerar. Men en sak vet jag och det är att i mitt hjärta skulle jag aldrig förlåta.

Nancy Jennifer Tavsan var mitt i sin blomstring. Lade slingor i håret, lyssnade på musik och älskade musik allt enligt alla hennes hundratals vänner som upprättat en kondoleans bok på Facebook

Nancy tillhörde den syrianska ortodoxa kyrkan, så i teorin kanske familjen förlåter om de får veta vem som släckte deras dotter liv, men frågan är om man någonsin kan förstå varför inte Nancy skulle fått lov att leva.

Ibland blir jag så innerligt besviken på människor, varför ska det vara så svårt att vara rädda om varandra den korta stund vi trots allt har på jorden. Varför inte göra det bästa av det vi har?

Om du eller ni som utförde detta råa och hänsynslösa mord på denna unga vackra Nancy Jennifer Tavsan skulle halka in på den här sidan vill jag bara säga några fåtal ord: Erkänn och anmäl dig/er själva!

Låt åtminstone familjen Tavsan få gå in i det nya året 2010 och veta att du/ni som är skyldiga är fast och att du/ni tar ditt/ert straff. Bara det skulle med all säkerhet lindra den fruktansvärda chock som de alla nu befinner sig i.

Ramona