Senaste teve-intervjun 2015

fredag 17 februari 2012

Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina är i mina tankar.

Whitney Houstons begravning är i morgon och mina tankar går till hennes artonåriga dotter Bobbi Kristina.

Sedan moderns död har Bobbi Kristina tagits in två gånger på sjukhus. Sammanbrott. Och det är inte svårt att förstå.

Enligt skvallerblaskor är inte Bobby Brown, Whitneys f.d. och Bobbi Kristinas pappa, välkommen till begravningen. Släkten har portförbjudit honom.

Personligen anser jag att det är fel. De levde tillsammans i femton år och har ett gemensamt barn. Och mig veterligen, om jag ska tro på de amerikanska mediernas rapportering, flög Bobby Brown omedelbart till LA och stöttade sin dotter när tragedin var ett faktum.

Att förlora sin mor i ung ålder måste vara ett stort trauma, och är modern dessutom världsberömd gör det antagligen inte saken enklare. Att få vara ifred med sin sorg är kanske inte troligt. Alla fotografer vill kvittera ut sin lönecheck, så också journalisterna, därmed är det lätt att föreställa sig vem som är i deras blickfång.

Det är inte obekant att alltför många artister använder droger. Journalisterna vet kanske till och med i många fall vilka artisterna är, men avstår från att skriva om det. Orsaken till det kan bara journalisterna själva berätta.

Inte förrän en "kändis" ertappas av polisen är det ett lovligt byte att hänga ut på löpsedlarna. Men å andra sidan är inte journalister socialarbetare, det är inte deras jobb att hjälpa någon som sitter med näsan fastgjuten i en hög med kokain.

Och att drogerna som lade Elvis Presley, Amy Winehouse, Michael Jackson och nu Whitney Houston i en alltför tidig grav, var receptbelagda borde göra läkarkåren gråhårig i förtid.


RamonaPS. Just nu är alla Mp3 böcker sänkta på Adlibris till 59:- ! DS.
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel