Senaste teve-intervjun 2015

söndag 31 maj 2015

IS-anhängarna är likställda med de värsta nazisterna och ändå ska de belönas i Sverige.

IS-anhängarna är likt nazisterna ute efter en ideologi som vill utrota människor. Trots detta faktum tycker socialdemokrater och deras kompisar ( läs Alliansen och Vänsterpartiet) att dessa mördare ska belönas för sina insatser.

De ska, när de återvänder från sitt mördande, få arbete, pengar och bostäder. Detta är så vedervärdigt att jag inte finner ord. Det vore som om Hitler efter att ha mördat alla dessa miljoner människor hade fått en paradvåning på Östermalm. Och som det ser ut i Sverige just nu med de korkade politikerna som styr, hade det varit fullt möjligt. IS-anhängare raseras tusenårig kultur, de mördar kvinnor och barn, exakt som nazisterna, de våldtar och säljer små flickor till barbarer och Mona Sahlin med anhang tycker på fullaste allvar att de ska belönas. Jag kan inte se det på något annat sätt och då är jag inte utbildad journalist, för de verkar också tycka att det är okej, annars borde tidningarna ha översvämmats av en svidande kritik och den har jag inte läst många stavelser av.

Jag hoppas verkligen att svenska folket vaknar snart, om inte annat kanske de vaknar den 16 juni när dårarnas paradis ska ha igenom sin förödande budget genom att de som kallar sig opposition och i själva verket är hantlangarna kommer att rösta emot sina egna förslag och välkomna dårarnas paradis. Det finns en del moderater som inte gillar DÖ, och de mobbas å de grövsta av sina vuxna kolleger, samtidigt som dessa vuxna mobbare predikar att mobbing inte är okej. Tänk vilka hycklare som sitter i riksdagen och uppbär våra skattepengar.Jag känner inte igen det Sverige jag föddes i och har vuxit upp i, och som tur är, är min älskade mamma, som kom som arbetskraft från gamla DDR, död sedan 2011 och slipper uppleva detta lands förfall ner i avgrunden. I dagarna har sossarna haft en kongress som mer liknade ett halleluja möte med LO basen lallande från talarstolen och Asp-Löfvet basunerade glatt ut att det skulle byggas 250 000 nya bostäder inom loppet av en femton års period. Undra om de vackra skogarna i Norrland ska ödeläggas eller om allt grönt i storstäderna ska bli betong. Vi ska ha den lägsta arbetslösheten i Europa babblar tomten Löfven vidare, utan att med ett enda ord berätta om hur detta ska gå till.

Kanske ska det vara som i de gamla kommunistländerna, att folk satt och staplade telefonkataloger i källaren och fick betalt av staten, men vet du vad Löfven? Det är inte hållbart. Riktiga arbeten saknas i hela EU, bara 25 miljoner riktiga jobb har försvunnit och du din tomte ska fixa dessa jobb i Sverige. Tillåt mig gråta ... Ett årtal verkar vara det förlösande 2020, då minsann ska allt vara klappat och klart. Vilken idiot tror på det? Ingen jag känner är så korkad, men riksdagen verkar ha fullt av dårar som nickar så att de får nackspärr.

Nej, jag är trött, förbannad och urless på svensk politik och media, som alla verkar leva i landet Utopia och dessutom inbillar sig att de ska lura i svenska folket att de också kommer få en plats i paradiset.
Ramona