Senaste teve-intervjun 2015

fredag 28 augusti 2009

Cigaretter är faktiskt inte olagliga!I Stockholms stad vill man förbjuda alla anställda att röka under arbetstid. Enbart på lunchen ska det vara tillåtet.

Hallå! Cigaretter är inte olagliga! Förresten hur är det med politikerna får de lov att röka under arbetstid? Ja, i Göteborg har de till och med fått skriftligt på att de får röka.

De som bestämmer om rökningens vara eller icke vara verkar vara totalt utflippade. Någon räknenisse har räknat ut att en rökare kostar mer i sjukdagar och genom att smita från arbetsplatsen för att ta sig ett bloss.

Hur är det med ickerökare som inte kan stava till service? Med ickerökare som är otrevliga mot patienter, kunder m.m. Hur mycket förlorar företag på sådan personal? Nån som vill räkna?

Det ska se så förbannat bra ut när man tittar på hälsan av de anställda. Men det kan jag säga direkt: Det är inte rökarna NI IDIOTER ska jaga som brottslingar. Det är NI politiker som är orsaken till försämrad hälsa och det handlar om uruselt ledarskap. Människor som känner sig mobbade, har taskig lön, som inte har något att säga till om på sin arbetsplats, människor som blir uppsagda efter 20-30 års arbete inom kommun, stat och landsting.

Men ni vill glänsa i TV och tala om hur braaaaa det är med rökfria arbetsplatser och hur DUKTIGA IDIOTER ni är som har genomfört en fullständigt menlös åtgård. BRAVO! Vad är nästa fantastiska insats? Förbjuda smink? Tatueringar? Pearcing? Tuggummi? Lösögonfransar? Begränsa antalet toalettbesök? Ja, nåt jävelskap lär det säkert bli!Iskall hämnd ligger på 3:e plats på tio i topplistan av mest lånade e-bok på Elib. Tusen tack till alla som puttade in mig där. De två andra Dyrbar kärlek och Mord i Skärhamn ligger och nafsar listan i hasorna.


Även Iskall hämnd är utlagd på TPB och allt tack vare Magnus Engblom som är geniet. Tusen och åter tusen tack!


Här kan du ladda ner Första boken i serien om Greger Thulin. Den boken heter Dyrbar kärlek

Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...


Ha en nice fredag.

Ramona