Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 19 januari 2010

Kändisreportern Johan T Lindwall ska man hålla på avstånd!


Än en gång fick jag en dunderupplevelse i lördags av Stjärnorna på Slottet på SVT1. Den här gången var det Kjell Bergqvist tur och än en gång visade han sin härliga personlighet.

Även Kjell Bergqvist, precis som Björn Ranelid, hade inte mycket till övers för kvällspressen och vissa journalister.

Till skillnad från Björn Ranelid fick inte Kjell Bergqvist med namnet på den skitstöveln till reporter som lurat hans nioåriga dotter. Men namnet på den reportern är Johan T Lindwall och skulle jag någonsin på bli känd kommer jag stoppa honom med en stekpanna i facet om han kommer i närheten.

Vad Expressens chefredaktör tycker om de metoder som verkar vara mer vanliga än ovanliga inom media, förtäljer inte historien, men eftersom fanskapet jobbar kvar är kanske inte svaret helt främmande.

Aftonbladet har skrivit om det här. Men frågan är om Aftonbladet ens nämnt detta om det varit en av deras journalister.

Jag är jävligt trött på att höra hur Sveriges skvallerjournalister behandlar människor som är kändisar och framförallt hur de involverar kändisarnas barn. Det är inte acceptabelt! Kändisars arbete och prestationer ska det berättas om, men det ska jävlar i mig inte skrivas en stavelse om deras privatliv såvida de inte ger intervjuer, får läsa dem och ge sitt godkännande innan de publiceras. Så går det till på Allers med flera andra seriösa veckotidningar. Hur svårt kan det vara?

I vilket fall så rekommenderar jag varmt även detta avsnitt av Stjärnorna på Slottet och tackar alla inblandade för att hittills sett de bästa avsnitten någonsin, med skratt, allvar, humor och stor värme mellan alla medverkande. Jag är både ledsen och glad inför det sista avsnittet som kommer på lördag, då Tommy Körberg har sin dag. Ledsen för att det är sista avsnittet och glad för att få en närmare inblick i Tommy Körbergs liv.

Jag hoppas verkligen att SVT återigen satsar på nya avsnitt och då tar stjärnor som gillar varandra och ger värme och inte gnabbas eller visar sina egotrippade själar, som Jonas Gardell eller Börje Ahlstedt, sådana stjärnor får gärna fortsätta på sina egna arenor.Nedan MASSOR AV REKLAM för mina böcker...

Här kan du om du inte vill ha erbjudandet om fyra pockets för 119:- inkl.frakt också låna eller köpa mina böcker i e-boksformat:

Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Ha en slapp tisdag!
Ramona