Senaste teve-intervjun 2015

söndag 4 september 2011

Helgen är slut och snart är det bara 16 dagar kvar till vi sätter igång...

En ny morgon gryr och med den soluppgången är dagen ånyo ett tomt ark.

Varje ny dag är en bra start om man är positiv, och jag försöker verkligen att vara just positiv.

Vara glad för varje dag, varje minut och känna tacksamhet att jag får uppleva ännu en dag. Kanske låter som ett travande högspel, men jag ser det inte så...

Nu är det bara 16 dagar kvar innan vi sätter fötterna på mässans golv och börjar hamra på väggarna...

Den här bokmässan känns som en av de mest betydelsefulla för mig, jag vet inte varför jag känner så, men på ett sätt har det att göra med ÄS, (Ändhållplats Sverige. En tyngd har lyft från mina axlar och ett fridfullt leende har satt bo i mitt hjärta. Där vill jag krama om det och för alltid ha det kvar...

Ramona

Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan föreläser jag om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredagen den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&