Senaste teve-intervjun 2015

fredag 21 oktober 2011

Vaken på P3-P4 är en enda stor gäspning!

Vaken är ett program som samsänds med P4 och P3 efter klockan 00.00. Och som namnet säger är det inte meningen att man ska somna till det. Jag tycker det är brottsligt trist och enahanda att jag inte ens lyssnar.

Jag har försökt, tro mig... men tråkiga programledare som bara pladdrar nonsens och på toppen halvtaskig dunkadunka, nej tack!

Hade jag kunnar lyssna på Radio Bohuslän nattetid, utan dator, hade jag blivit så lycklig, för det är den bästa kanalen med den bästa musiken.

Men i Göteborg, som jag för närvarande befinner mig i, finns inte RB annat än på datorn.

I kväll ska jag njuta av Doobidoo och Skavlan. Hellenius hörna får andra glo på... skämten om kungafamiljen är så jävla dåliga!!! Och missförstå mig inte, jag älskar skämt om kungafamiljen, men Hellenius manusförfattare är inte tillräckligt bra för min smak!

Missade du Magnus Ugglas program idag på P4, lyssna igen, fan vad jag garvade, han är så skön den lockige lille gubben!

Ha en skön fredagkväll!

Ramona


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&