Senaste teve-intervjun 2015

lördag 17 september 2011

Bokmässan, bokmässan, nassämkob...

Nu börjar det krypa i benen, huvudet känns som en skallra och ja, det stavas "Bokmässa"!

Vad var det jag inte skulle glömma i år? Var ligger det fördömda blocket, där vi skrev upp det sist? Men herregud, la jag det inte här? Men vänta lite, stoppade jag inte in det i en pärm? Vad stod det på den där jädrans pärmen då?

Samma visa varje år:) Nåja, något bättre är det år från år, men nog sjutton står vi där i montern och har glömt nåt! Om inte skulle jag bli mäkta förvånad.

Inbjudningar till olika arrangemang kommer från alla håll och det är jättekul! Men jag hinner bara med en bråkdel, som vanligt...
Lars Rambe bjuder in alla (och det innefattar naturligtvis alla besökare också) till förlag Hoi monter D03:19. Hoi, står för House of Independents, ett förlag för oberoende författare! På bokmässan har Lars tänkt sig att slå ett rekord i att signera 1 000 pocket under mässan för Pocketförlagets räkning! Självklart önskar jag honom lycka till! Han lär nog få kramp:)

Vi får väl se vad jag mäktar med i signeringsväg:) Men jag tänker inte utmana Lars, hahaha...

Ps. Jätteroligt är att det nu också ligger bevakning av "Ändhållplats Sverige" som e-bok. Den släpps samtidigt som Mp3 boken och den inbundna, d.v.s. den 22 septembers. Ds. 

Ramona

Om du har tänkt dig att gå på Bok & Biblioteks mässan är mitt seminarium om min fakta- och självbiografiska bok "Ändhållplats Sverige" på fredag den 22 klockan 14.30!


Här kan du provläsa "Ändhållplats Sverige" som släpps den 22 september i inbunden form, Mp3 direktnedladdning och som e-bok.

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&