Senaste teve-intervjun 2015

fredag 13 november 2009

Bojkotta japanska varor! Japanska fiskare slaktar delfiner!

Japanska fiskare slaktar delfiner! Dessa urgoda djur som till och med har räddat människor från att drunkna.


Är japanska fiskare barbarer, pengagalna eller helt enkelt bara dumma i huvudet?

Från och med idag ska jag NOGA se varifrån varorna kommer.


Jag är glad att jag inte kör en japansk bil! Den hade jag i så fall skickat till skroten.


Det gjorde så ont att se hur de med maskingevär slaktade dessa vackra och intelligenta djur som är så nära oss människor. Jag hyllar verkligen dokumentär filmen som ska komma inom kort.


By the way TV4 Play är rena rama skiten! När jag skulle titta på Nyheterna igen för att få reda på vad filmen heter som handlar om slakten av delfinerna hamnade jag mitt i sporten, inte en nyhet överhuvudtaget. Och hur kul är Peppe Eng för mig som är totalt ointresserad av sport?
Tack vare lördagsmorgon i TV4 Lars Magnusson vet jag nu vad filmen heter: The Cove och den visas på Stockholms filmfestival. SE DEN!

Han som sliter med att frige delfiner är mannen som skapade serien Flipper på 60-talet, som jag själv älskade ovetande om att delfinerna inte mår bra i fångenskap.
Hans namn är Ric O`Berry


De som kallar sig för fiskare i Taiji i Japan är i mina ögon riktiga odjur!

Japan styrs av ett omänskligt maffiagäng som heter Yakuzan dessa förbannade maffia gäng finns över hela världen med olika namn. Det enda de har gemensamt är pengahunger och en total likgiltighet mot allt som andas och försöker leva.

Men om vi bara fortsätter att sortera sopor och förbjuder rökning kommer världen raskt att bli såååå mycket bättre plats!

Ramona


Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!

Yrke? Proffs i elakhet och bra betalt är det också!Hur står det ställt i vårt vackra land som starkt påminnner om en ankdamm.

Å ena sidan förfasar sig media över Vellinge och motståndet mot flyktingbarn men å andra sidan har de lyft en person till kändis med hög status och hans enda tillgång var att vara så elak och löjlig som möjligt.

Hur ska journalisterna ha det egentligen? Man kan nämligen inte hylla elakhet och vidriga påhopp av Alex Schulman, hans x-sambo och andra bloggare vars enda inkomstkällor är att de är mobbare, spottar ur sig könsord och andra vidrigheter.

Nu är helt plötsligt Alex Schulman såååå gullig såååå. Jag kan inte låta bli att tycka om honom säger en annan kändis och ler så sött.

Eftersom hundratusentals människor såg att det gav STOR utdelning i att vara en komplett mobbare och illvillig elak jävel gör andra samma sak i syftet att bli lika stora.

Om Alex Schulman gått ut och bett om ursäkt för sin elakhet och för sitt uppträde även privat, han är inte speciellt trevlig mot taxichaufförer hade jag möjligen kunnat se honom som en snäll person. Men för tillfället tycker jag att han är smilfink och sådana personer gillar jag inte.

Jag är också övertygad om att hade människorna i Vällinge blivit bemötta med respekt, fått lov att träffa flyktingbarnen och känna sig delaktiga i beslutet som nu fattades över deras huvuden hade de inte varit så rädda.
Men som vanligt körs vanligt folk över med truck och därefter ska de till och med se glada ut.

Det är därför det måste bli ett slut att gulla med elaka korkade bloggare eller visa upp dem bild när deras enda syfte är att vara elaka. Vi måste se till att få in mer vänlighet, omtanke och kärlek i vårt land annars är vi körda!

Se till att få till myspys ikväll!
RamonaDyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!