Senaste teve-intervjun 2015

söndag 15 april 2012

Sista och 3:dje dagen på Örebro bokmässa

Ja, nu är det dags att packa ihop och planera inför hemresan. Sista dagen och det var skönt. Gick det bra? Tja, vi är nöjda men inte helnöjda, allt kan bli bättre. Kvinnan som är ansvarig för mässan, Maria Stenberg, är duktig, framåt och kommer säkert att fixa det här! I Göteborg tog det också många år innan bokmässan slog igenom!

Vi bor väldigt praktiskt, på Scandic Grand Hotel, tvärs över gatan från mässan. Personalen är toppen! Men hur står det egentligen till med Örebros politiska makt? Vill inte Örebros politiker att det ska bli en stad för turister?

Varför undrar jag detta? Jo, för när vi kom till hotellet, klockan 18.00, var baren stängd!!!!! Inte en varm matbit eller kall öl efter klockan 18.00 på ett Scandic Hotell mitt i stan! Hallå! Politikerna tycks som alltid glömma att de är avlönade av oss skattebetalare. Och om inte vi, skattebetalare, genererar skatt blir det inga höga politikerarvoden, som de har idag. Det handlar om vettiga utskänkningstillstånd! Skärp Er! Ett hotell som Scandic ska naturligtvis ha utskänkningstillstånd i princip dygnet runt! Vi lever på 2000-talet, inte stenåldern!

Det ska bli gott att komma hem sova i sin egen säng och ha lite mer utrymme än ett hotellrum!

Ha det gott!

Ramona