Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 18 november 2009

Är Åsa Linderborg Jan "Sverre" Guillous harnesk?Åsa Linderborg rycker ut och försvarar en lögnare. Varför?

I en av sina krönikor skriver Åsa: Därför vill högern nita Jan Guillou

Åsa kan inte ta "högerns" (vad det nu är för en slags generalisering av människor begriper jag inte) firande av Murens fall på allvar. Dessa högermänniskor enligt Åsa trycker på att vi (vänster-kommunistmänniskor eller vadå?) aldrig ska glömma stasi och bagatelliserar Sveriges egen historia av åsiktsförtryck. Om detta ska allas vår egen lögndrulle "Sverre" ha skrivit tio rader i sin bok.


Sedan fortsätter hon med: "Många avskyr Guillou för hans och Peter Bratts avslöjande om den svenska jakten på vänsteroppositionella, men högerns aggressioner mot Guillou är av ett särskilt kusligt slag och liknar de som riktades mot Olof Palme och Olof Lagercrantz- ett ursinningt hat mot klassförrädare".

Så utomordentligt fånigt Åsa! Det är så löjligt att man häpnar över hur dumt du uttrycker dig.

Klassförrädare existerar inte i längre. Det finns ingen särskild arbetarklass det finns däremot olika löner eller arvoden.

I slutet av krönikan kommer det mest idiotiska jag läst på väldigt länge:

"Till Jan Guillous tunga brottsregister hör också att han aldrig slutat kritisera den israeliska kolonialiseringsprocess som pågått under hela hans yrkesverksamma liv och som alltjämt pågår inför hela världens ögon.
"Fortsätt riva murar!" jubileumsyrade Dagens Nyheters ledarsida på årsdagen av Berlinmurens fall. De glömde nämna den mur som israelerna byggt på Västbanken, 720 kilometer lång, 8 meter hög på sina håll dubbelt så hög som den lika avskyvärda mur som en gång delade Berlin."


Bästa Åsa Berlinmuren stängde in folk mot deras vilja! Muren i Israel skyddar alla som bor i Israel från att bli mördade av extremistiska muslimer som tror att de fått en enkel biljett till paradiset när de utses till att bli självmordsbombare!
Och inte att glömma bort Åsa vilka det var som hyllade KGB, DDR under slutet av 1960-talet. Just det du och dina kommunistpolare. Vet du inte att kommunism är ett recept som prövats allt för många gånger och INTE fungerar?

Samma dag som Israel utropade sig till en egen stat, efter att inte längre vågat vänta på att klartecken från alla bestämmande länder, angreps Israel från Egypten, Syrien, Transjordanien, Libanon, Irak, palestinska irreguljära och arabiska befrielsearmén.

Efter att ha tillhört Osmanska riket i tre hundra år blev Palestina, efter första världskriget, deklarerat som en internationell zon under brittisk och fransk kontroll, Palestinamandatet.

Utan att tillfråga områdets befolkning föreslog FN:s Generalförsamling i resolution 181 den 29 november 1947 att det brittiska mandatet Palestina skulle delas upp i en judisk och en arabisk stat. Röstetalen i generalförsamlingen var 33 ja, 13 nej (däribland Arabförbundet som företrädde den arabiska befolkningen i Palestina under delningsförhandlingarna) och 10 nedlagda.

Vid denna tidpunkt utgjorde judarna 33% och araberna 67% av Palestinas befolkning. Planen innebar att 56,5 procent av Palestinas ytan skulle bli judiskt område och den arabiska delen skulle innehålla 43,5 procent av ytan. När NF-mandatet upphörde utropade judar i Palestina den 14 maj 1948 staten Israel på en stor del av Palestina.

Den arabiska majoriteten accepterade inte detta. Judarna accepterade förslaget formell men "Ben-Gurion hade inte för avsikt att hålla sig till de begränsningar av den judiska staten som föreslagit; han menade att det skulle komma möjligheter till att utöka territoriet. Slut citat.USA har alltid varit kommunisternas hatobjekt och efter 1948 blev Israel införlivat som hatobjekt. Varför? Är det för att Israel och USA är demokratiska förebilder? Är det för att israelerna och amerikanare ( som faktiskt är olika människor från hela världen) älskar frihet, kan säga vad de vill och dessutom rösta fram vem de vill på bestämmande poster? Är det det som är felet?
Vet du vad Åsa, jag är dödstrött på dina dumma ogenomtänkta inlägg! Förresten behöver du inte skydda Sverre han har miljoner och åter miljoner, han behöver inte ditt harnesk. Han har redan köpt sig sitt försvar i form av reklam och framträdanden.

För min del försvann allt vad som heter respekt för Sverre när han ställde upp och försvarade sin kompis Trixa Marklund och betedde sig som den översittare han är. Allt du behöver göra Åsa är att läsa Monica Antonssons blogg. Men så mycket vett har du antagligen inte!


I´m back!
Ramona

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet, Älskling, vi blir inte med barn låna som e-böcker, pocket eller inbunden på Sveriges samtliga bibliotek och naturligtvis även att köpa hos en bokhandlare nära dig. Läs mer om böckerna här!