Senaste teve-intervjun 2015

lördag 20 november 2010

Snart första advent och julen klappar på dörren. Jag älskar tiden inför och julafton!

Visst är det mysigt med julen, pyntet, pepparkakor, glögg, mandariner, nötter, dadlar, ja ni vet, allt som hör julen till.

På måndag och tisdag är det dags! Då ska här fejas, skuras, bytas gardiner, ställas adventsljusstakar och tomtar på fönsterbräden, ja ni vet, allt som hör julen till.

På torsdag ska lilla mamsen hämtas från Göteborg och på söndag 1:a advent ska vi mysa tillsammans, dricka glögg, glo på burken, pladdra med varandra, äta pepparkakor, ja ni vet, allt som hör julen till.

Och till alla som firar julen av religiösa skäl, så gör ni antagligen samma saker vi andra, fast utöver det går ni i kyrkan. Det har jag också gjort en gång, i Tyskland i Kiel, då gick vi på julmässa vid midnatt. Det var gudomligt vackert. Och det kan jag rekommendera oavsett om man tror eller inte, sången känslan och stämningen är himmelsk!

Ramona

Nedan hittar du mina ljudböcker. Inte klokt hur många det är som säljer ljudböcker och då har jag bara med en bråkdel av alla näthandlare av ljudböcker. Hade jag ingen aning om!

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook