Senaste teve-intervjun 2015

söndag 14 mars 2010

Kungliga Tekniska Högskolan är HOTAT! Stanna hemma i morgon! Läs mejlen!

En person, har på ett känt nätforum skickat ut en hotelse.

Han ( tydligen är det en mansperson) hotar med att skjuta så många han hinner, innan polisen kommer.

Hotet tas på största allvar, vilket det naturligtvis ska göras. I dagens läge vet man aldrig vad som är ett rop på hjälp, eller om det kommer att ske.

Många ungdomar i välfärdslandet Sverige mår skit, av olika anledningar, och får inte den hjälp som de skulle behöva. När maskorna i nätet blir för stora, vilket de redan är, ramlar många rakt ner i diket. Att ta sig därifrån är många gånger svårare än, om man fick hjälp redan när man står med ena benet på väg över gärsgården. Men då lyser den med sin frånvaro.

Känner du någon som arbetar, eller är elev på KTH, meddela och varna för morgondagen. Det kan vara en bra idé att också vara vaksam på andra skolor i Stockholm i morgon. Detta hot kanske är en rökridå för att utföra andra gärningar någon annanstans, där polisen inte bevakar. Jag hoppas jag har fel!

P.s Vart tog den svenska idyllen vägen? Har den någonsin funnits? Eller var det illusion?D.s

Ramona

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Som sagt Jante är begravd och jag fick vara med i både Lysekils Posten och Stenungs Posten.

Bilden är tagen redan för två år sedan i samband med att Mord i Skärhamn kom ut. Man kan även skymta Iskall hämnd.

Det var Bankens dag, och SEB i Skärhamn, som varit min bank sedan 1991, tog tillfället i akt och öppnade banken inte bara för kunderna, utan också för mig. Allt tack vare min väninna Ann-Marie Sjöberg och hennes kolleger på banken.

Vi hade en jätterolig stund i ett helt underbart
vackert väder. Och nu är bilden återanvänd i en artikel, som också berättar om recensionen av Glenn Forrestgates bok, När mardrömmen blev sann, i  Lysekils Posten, vilket gläder mig.

Ha en slapp och skön söndag!
Ramona

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

SVT lyckades! Melodifestivalfinalen var en hit och vinnaren superbra!

Anna Bergendahl har en röst som inte bara kan fylla Globens åhörare med värmekuddar, utan Anna kan säkerligen få hela Europa att gå ner på knä och fria.

Låten var också helt rätt för Anna Bergendahl. Hon fick användning av hela sitt kroppspråk och sin fantastiska röst.

Årets Melodifestivalfinal var den bästa jag sett! Redan inledningen var superduper, med den mäktiga låten ur filmen Rocky 3, The eye of the tiger, med deltagarna iklädda rockar, som om de skulle ut i en boxningsring, alla presenterade av Dolph, med sin mörka raspiga röst.

I slutet, under rösträkningen, skickligar dansare, som förgyllde scenen, och sist men inte minst en överraskning med kolossalt underhållande sång av originalartisterna som framförde norska och svenska bidrag, man hört genom åren. Till och Elisabeth Höglund var med! Hon presenterades som en av dansarna. Fyndigt!

Dolph Lundgren höjde stämningen med sin blotta närvaro och genom sin vän Sylvester Stallones medverkan fick föreställningen guldglans! Det gläder mig att svenskarna äntligen begriper att bara för att en man eller kvinna, är blond, har muskler eller andra tillgångar och söker lyckan i Hollywood, är dessa personer inte intelligensbefriade, tvärtom, det krävs enorm uthållighet, beslutsamhet och naturligtvis måste även fru Fortuna ta svängen om dig, annars lyckas du inte oavsett hur mycket du än sliter. Turen måste stå dig bi, inte gå förbi!

Jag är glad att jag tittade på Melodifestivalfinalen, för jag har inte mer än slötittat på deltävlingarna, eftersom jag inte tyckte att låtarna var direkta höjdare även om de tio som var bäst, var med i gårdagens tävling.

Jag håller tummarna för Anna Bergendahl hela vägen!

Ramona

Har du en läsplatta? Då kan du låna eller köpa mina e-böcker, som har börjat bli riktigt poppis. Jätttekul! här på Elib.se

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares REA REA erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON