Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 28 oktober 2010

Min granne Ulla är fantastisk! Se på de vackra babyplaggen hon syr och stickar.

Om det är någon som inte kan se vad det är, ska jag berätta. Det blåblommiga och beige som ligger främst i bild är babyskjortor. Det rosa är tygblöjor som knyts kring barnen. 
Ulla syr dessa plagg och skänker dem till Röda Korset, som i sin tur skickar dem till behövande. Ulla syr alla plagg av bomullslakan. I morgon när mamma kommer hem till mig har även hon med sig lakan. Lakan som kanske fått fläckar, som fått någon reva behöver inte slängas, inte så länge det finns kvinnor som Ulla, då förvandlas lakan till urgulliga babyplagg!
  
Ulla stickar även tröjor som hon skänker till RK, den på bilden är av mjukt ulligt garn, som inte kliar, och kommer garanterat värma en liten pojke eller flicka under kalla nätter.


Till saken hör att Ulla är över åttio år och flitigare än de flesta som är hälften så gamla. En fantastisk, smart och duktig kvinna värd att hyllas!

Ramona
anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Apropå dubbdäck... och reklam för desamma.

En trottoarpratare är en billig investering, även om utrycket i skriften kan bli tvetydig.

Tack än en gång Betty för att jag ännu en gång får ett kul inlägg tack vare att du skickar mig roliga bilder och kul texter.

Det finns inget som är bättre än ett gott skratt!

Själv har jag inte köpt nya dubbdäck i år, men nästa år kanske det kan bli aktuellt med en dubbel påsättning, vem vet. Beror kanske också på vem som säljer däcken.

Ramona