Senaste teve-intervjun 2015

söndag 29 april 2012

Justin Bieber lyfts fram av flickorna

Bilden av Justin Bieber är från Wikipedia. 

Det är fantastiskt att få ta del av en era, som var fullkomligt otänkbar före 2005, året då YouTube gjorde entré.

Justin Bieber, som är född i Kanada,  upptäcktes av Scooter Braun på YouTube 2008, där Justin laddat upp en låt han skrivit och tonsatt själv.

Resten är historia...

Och vart än Justin reser har han ett koppel av unga flickor efter sig. Dessa flickor avgudar och hyllar honom. De drömmer om honom, köper hans musik, och längtar efter att få se en skymt av honom när han är på sitt hotell. Vad vore alla dessa unga musiker utan flickorna? Hade Justin sålt 8 miljoner album världen över utan flickorna? Nåja, det finns nog en och annan kille med bland köparna, men det är en övervägande del flickor som gör dessa pojkar till en succé. Nu är Justin söt som en sockerbit, sjunger kanonbra, men det hade inte hjälpt honom om inte flickorna lyft honom till skyarna.

Hade varit kul att veta vad det är som gör att det är just flickor som alltid följer popgrupper eller solosångare. Kan det vara så att det har med hormoner att göra? Alltså jag menar att kvinnor och män funkar olika, just på grund av hormoner. Hormoner som gör skillnad inte bara i ung ålder utan följer oss genom livet? Det som genusforskare påstår är något som kan påverkas med hjälp av miljön. Att om flickor ges bilar att leka med och pojkar dockor, blir könen mer lika varann.

I vilket fall tycker jag det är kul att se denna hysteri kring en ung person, som bevisligen är duktig. Och Justin Bieber delar med sig av sin framgång. Han skänker procentuell del av vinsten till välgörande ändamål och det är fint.

Ramona