Senaste teve-intervjun 2015

söndag 14 juni 2015

Vad ska dessa kvinnor/mammor tillföra Sveriges fria kvinnor? Någon?

Följande inlägg kommer säkert att ses som rasistiskt, hatiskt, och gu vet vad? Ta gärna de 5, 47 minuterna med Pat Condell, och inse att det är min rättighet till en åsikt i ett än så länge fritt land. Frågan är hur länge till vi kommer att få ha den kvar.  

Jag ser att dessa kvinnor i sin religiösa utstyrsel blir fler och fler i Sverige. Tycker jag om det? Nej!

Och jag går undan så fort jag ser dem. Vad kommer dessa kvinnor att tillföra svenska fria kvinnor?

Kommer dessa religiösa kvinnor tillåta sina döttrar att fritt få välja sin egen tro?

Kommer dessa religiösa kvinnor att kämpa för kvinnors rätt till fri abort? Kommer dessa kvinnor uppfostra sina barn att de ska kämpa för HBTQ frågor? Kommer dessa kvinnor att tillåta sina döttrar att gifte sig med vem de vill? Kommer dessa kvinnor att applådera Pride parader? Kommer dessa kvinnor att slåss för jämlikhet mellan man och kvinna?

Så vad kommer dessa kvinnor att tillföra mig som än så länge är en fri självtänkande kvinna i Sverige? Vad? Frågan ställer jag först och främst till Mona Sahlin, Ebba Bush, Annie Lööf, Anna Kinberg Batra, Rosanna Dinamarca  och Åsa Romson. Men alla som så önskar får svara på den!


Nedan ett mycket tänkvärt inlägg av Pat Condell. 

Här är filmen där kvinnor protesterar mot de religiösa slöjorna! I Iran! I Sverige tar dumma kvinnliga politiker på sig dem för att visa solidaritet! Gör tvärtom i stället! Visa solidaritet med de som INTE vill ha dem på sig!Ramona Fransson