Senaste teve-intervjun 2015

fredag 16 december 2011

Jag blir barnsligt glad av beröm...tack...tack...tack...

Jag är garanterat inte ensam om att bli barnsligt glad över beröm, det fattar jag också.

Jag har, som en del av er redan vet, på nytt pratat in Dyrbar kärlek och även Iskall hämnd. Den sistnämnda är på g och kommer inom kort att läggas ut istället för den gamla versionen.

Och jag har fått beröm för den nya versionen av Dyrbar kärlek på Storytel! Tack! Så gott det kändes!

Att få prata in sin egen bok känns jättekul och det har aldrig varit aktuellt att hyra in någon annan. Dels för jag är av den kusliga modellen "kan själv" och dels för att det kostar skjortan!

Det är få förlag som har råd att hyra in kända dyra skådisar. They cost pro hour, you know! Självfallet kan en dålig bok bli sååå mycket bättre med en superduktig och skön kändisröst och en bra bok kan bli kass med en trist och tråkig röst eller inspelningskvalite, som jag dessvärre måste erkänna tillhörde en av anomaR Förlags brister. Nu är den såååå mycket bättre!


Nu håller jag på med att läsa in "Hämnaren från Tjörn" och det är också superkul! När jag läser in manuset hör och känner jag vad som behöver ändras, förbättras eller dras ifrån och det är en klar fördel innan boken går vidare till andra kontrollinstanser. Hämnaren från Tjörn beräknas ligga på bokhandlarnas diskar i slutet av mars början av april 2012.

Ha en görskön fredag!

Ramona


Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel