Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 29 oktober 2009

Ingrid Carlqvist har skrivit: Inte utan mina söner George Pesor

Under några veckor i januari 2009 var George Pesor på mångas läppar. Orsaken var att hans söner kidnappats av modern.

Inte nog med att hon rövade bort sönerna från sin pappa, hon fick dessutom hjälp av en kvinnojour att hålla sig undan.

Jag vet egentligen inte vad som gör mig mest förbannad. Att kvinnojourer som finansieras med våra skattepengar begår en olaglig handling eller att kvinnojourer alltid tror på kvinnan.

I denna välskrivna, underhållande, hjärteknipande och spännande berättelse får du följa med från början. Hur George förälskade sig i en svensk kvinna, kämpade med att lära sig det svenska språket, lyckades få ett välbetalt arbete, blev överlycklig över att bli pappa och om hur illa behandlad både George och sönerna blev av mamman.Ingen myndighet ville lyssna på George vare sig i Sverige eller i hans eget hemland Australien. Utan den friska kärlek som en normal förälder har för sina barn och utan sina fantastiska godhjärtade vänner hade George aldrig klarat sin resa...

Jag rekommenderar varmt denna bok till alla som tycker om människor och tror på dem.

Jag har också ett meddelande till de kvinnor som sprider falska rykten och pekar ut pappor som våldsamma och för att begå sexuella övergrepp på sina barn, allt för att ni är övertygade om att kvinnan alltid är den bäste föräldern. Läs den här boken och se bortom ert ego. Se till det ni borde värna och älska mer än er själva: Era barn!


Det finns en kvinnojour med i boken och det här fallet med ett passande namn, Kobra. Ingen är väl ovetande om hur farlig ormar kan vara. Helt enkelt livsfarliga!

Jag säger grattis till Ingrid Carlqvist som än en gång lyckats skriva en superbra bok!

Lycka till George Pesor och hälsa dina söner.

Ramona


Ladda ner deckarna Dyrbar kärlek, Iskall hämnd och Mord i Skärhamn som ljudböcker GRATIS och LAGLIGT på The Pirate Bay.

En fråga som ofta dyker upp i det sammanhanget är varför jag gör detta gratis och några av anledningarna är: Det är förbaskat kul att ha läst in boken själv! Jag har fått tiotusentals fler läsare. Ja, du läste rätt: Tiotusentals har laddat ner böckerna.