Senaste teve-intervjun 2015

onsdag 19 oktober 2011

Förkyld som bare den...

Fyra nysningar, sedan var det kört! Ibland är det lite lustigt det där med hur en förkylning startar.

Jag brukar vanligtvis inte bli förkyld. Senaste gången var väl för sisådär en fem år sedan. Men nu var det tydligen dags igen.

Och jädrans vad ynklig man känner sig. I går stod jag på ICA i kön till kassan och precis när jag skulle betala känner jag hur det rinner i näsan och naturligtvis hade jag ingen pappersnäsduk till hands. Typiskt!

Men jag stoppade näsan i armbågsvecket i jackan och skyndade mig att betala.

I morse vaknade jag 06.45, och det hör inte till vanligheterna, men nu sved det i halsen, tungan kändes som pingpongboll och knappt hade jag slagit upp mina bruna förrän nysningarna dånade genom huset. Ja, det är bara lida sig igenom skiten. Förr eller senare är den borta. Har man tur tar det en vecka innan det vänder åt rätt håll.

En reklam jag gillar i förkylningstider är den med alla pappersnäsdukarna som väller fram vid rulltrappan, ur bilen eller i kontorsrummet. Och nu känner jag dessutom igen mig. Hahahah...

Ytterligare en nackdel med att råka kliva upp så tidigt den här morgonen var att jag hamnade framför SVT Gomorron och fick möta kulturpanelstrion med Johan Hilton, Jessika Gedin och en jag inte minns namnet på. Är det bara jag som upplever Johan Hilton som tillgjord? Och när Jessika Gedin utbrister med viftande händer, att nu vet alla vad som är bäst för dem att läsa. Nu har vi valt ut de bästa böckerna, är det så att jag inte vet om jag vill nysa bort henne eller om jag vill skratta. Kan man verkligen ta sig på större allvar? Nä, tror inte det. Vilka böcker påstod Jessika Gedin var de enda du ska läsa? Alla Augustnominenterna, som Jessika Gedin likt flera ur  Augustjuryn valt ut.Ramona

"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel&