Senaste teve-intervjun 2015

söndag 22 mars 2009

Blondinbella är en produkt.

Nu ställer jag frågan: Finns det en äkta och engagerande människa bakom produkten?
Eller har Isabella Löwengrip enbart giriga rådgivare?


Eftersom jag är en tant på 53 år (imorgon den 23 mars) och inte har glömt bort min egen ungdom har jag ingenting att klaga på om hemsidan Blondinbella, hemsidan är helt enkelt Isabella Löwengrips arbetsplats. Där tjänar Isabella sina pengar som i sin tur genererar arbete och lön till andra människor. So far so good!

Men sedan kommer vi till det som många känner igen sig i som har en blogg, ” Kommentarsfältet”. På min nuvarande blogg måste även jag godkänna kommentaren innan personen som lämnat den kommer ut på min blogg. Detta är en mycket bra funktion eftersom det alltid finns underliga människor som beter sig fruktansvärt illa och gärna under anonymitet.

Jag har skrivit en kommentar på Blondinbellas blogg förra året och gratulerade Isabella till hennes framgångar. Den kommentaren blev godkänd. Idag fick jag för mig att jag skulle be Isabella och hennes läsare om en tjänst. Tänkte också på samma gång att det skulle få bli en liten test. Hur engagerad är Isabella Löwengrip av samhället utanför sminket, glittret och nattklubbsbesöken?

På något sätt kändes som om att det vore intressant att veta om hur mycket dessa ungdomar som läser och skriver på Isabellas blogg vet vad som pågår utanför mode och sminkbloggarnas värld.

Hur många av dagens tonåringar tänker egentligen på hur deras liv kan bli? Trodde aldrig att detta kunde hända mig eller någon vän till mig! Är den stående förklaringen om och när det händer något fasansfullt. Självklart ska ingen gå omkring och tänka ”att” det ska hända något fruktansvärt i ens liv. Men man ska, oavsett myndighetsålder, titta lite längre än vad lösögonfransarna och pipskägget når.

I vårt samhälle sker det dagligen övergrepp på människor. För övergreppen står ibland någon inom familjen, ibland poliser, ibland sociala myndigheter, ibland lärare och ibland risktäckande medier.

Men att det sker övergrepp är vi som kan läsa och har tittat på TV väl medvetna om. Det vi kanske inte alltid tänker på att vi som ensamma människor utan makt och pengar kan behöva hjälp mot de övergrepp vi utsätts för. Att vi känner för den eller de personer som satts på undantag.

Alltså skickade jag in en kommentar till Blondinbellas blogg med följande innehåll:

Hej Bella,
Jag behöver din och dina läsares hjälp. Jag och just nu 120 personer har skrivit på namninsamlingen till stöd för Elisabeth Hermon som blev uthängd av Expressens reporter Liza Marklund. Hon knäcktes psykiskt av de vidriga lögner som skrevs. Elisabeth Hermon drev en stiftelse vid namn Trossen och hjälpte både kvinnor, barn och män till ett skyddat boende. Elisabet Hermon skrev boken Vingklippt sanningen om stiftelsen Paradiset. Liza Marklund använde sig av Elisabeth Hermons livsöde i sin bok Paradiset. Om du och dina läsare vill skriva på är adressen till namninsamlingen http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3082
Hoppas på er hjälp!MvhRamona Fransson
Din kommentar avvaktar godkännande.
Söndag, Mars 22, 2009 kl. 10:18
svara
Jag väntar fortfarande på att få kommentaren godkänd, och får antagligen vänta tills att Isabella Löwengrip fyller 53 år...


Kan inte låta bli att lägga ut Isabella Löwengrips senaste inlägg:

”Eftersom jag har haft en sån lugn&ro här uppe har mitt idésprutande gått på högvarv. Och jag tror att jag har kommit på en idé som jag kan tjäna massvis med pengar på. Det är en superenkel idé som jag inte fattar att jag har kommit på tidigare. I veckan så ska jag kontakta de personer som jag vill ha med och sätta igång projektet. Jag vill ju kunna köpa min BMW z4 snart.. Eller varför inte en till Nils när jag ändå är igång?” Slut citat.


Härligt med pengar! Ja, det tycker jag också, annars skulle jag ljuga, men jag skulle bli glad om det fanns ett medmänskligt engagemang också. Dessvärre saknades empatin och min kommentar och bön om hjälp till namninsamlingen, blev inte godkänd.

Hoppas att Isabella Löwengrip aldrig någonsin hamnar i knipa där hon behöver vänner med civilkurage.

Som det ser ut just nu kan Isabella Löwengrip fortsätta att sminka sig, köpa högar av skor och märkeskläder och kanske lyckas med att köpa en BMW z4 snart. Att köpa en Volvo eller SAAB är väl inte tänkbart?


P.s Skriv på namninsamlingen till Elisabeth Hermons förmån. Länken är på höger sida. Tackar på förhand. D.s