Senaste teve-intervjun 2015

fredag 17 juli 2009

Liza Marklund är inte bara fegis utan också lögnare!Nu har det snart gått sju månader sedan Monica Antonsson kom ut med sin bok "Mia sanningen om Gömda".


En annan bok som också är en del av bevismaterialet gentemot Liza Marklund ljugarbana och som enligt min mening sätter spiken i kistan är Elisabeth Hermons "Vingklippt, den sanna historien om stiftelsen Paradiset".


Många har inte velat diskutera det viktigaste av allt. Anledningen till varför Liza Marklund tillsammans med "den livslevande romanfiguren Mia Eriksson valde att ljuga ihop denna soppa och kalla det "En sann historia tagen direkt ur verkligheten". Här är några rader ur Aftonbladets artikel:
(Reportern) Boken ”Gömda” avslutas med dina ord: ”Vi kommer att bli fria”. Är du fri i dag?
(Mia) Jag har mer frihet än vad jag kan ha i Sverige. Jag kanske har 50 procent frihet i dag. Helt fri blir jag den dagen han är död. Han och hans vänner och bröder.


Vilken jävla morsa! Önskar döden för dotterns pappa och hans vänner!

Visst det är klarlagt att Mia Eriksson klappade till Osama och att han klappade till henne, han blev dömd för misshandel men Mia slapp undan. Och kom nu inte med påståenden om att tjejer inte slåss! Vi vet att Mia bland annat stod och skrek fula ord in i brevlådan hos Levi Hjortsbergs nya fästmö. (Levi Hjortsberg är pappa till Michael som är Mia och Levis gemensamma son. Sonen som inte med en enda bokstav nämndes i den "lögnaktiga" boken Gömda.

I stormens början gömde sig Liza Marklund och när hon slutligen kröp fram skulle hon göra : Mitt första och enda uttalanden i den här historien och det kom i Expressen, men det blev fler.

Skavlan intervjuade henne i sitt egna program och där såg det ut som om (om hon inte låtsades, hon verkar ju vara en jävel på att bluffa) hon var illa till mods.

Då hette det i alla fall att Liza Marklund ansåg sig ha ett drev efter sig, inte att förglömma uttalandet om en fradgatuggande Janne Josefsson. Hahaha.

Nåja, bästa Liza Marklund nu är det inget drev efter dig längre. Nu har känslorna som stormade mot dig avtagit betydligt och förbytts till ljumma brisar. Men vet du vad, ändå vågar du inte stiga fram.

Mia Eriksson har också krupit tillbaka under sin sten i Arizona, kanske sitter hon och filar på en ny bok. Undra vad den ska heta? Men sann är den säkert inte, vad som än påstås. Som förläggare skulle jag inte ta i Mia Erikssons böcker med radiostyrd tång.

Med Liza Marklund är det annorlunda, hon har sitt egna förlag och kan därmed prångla ut sina deckare precis som om inget har hänt. Och deckarna är det säkert inget fel på, även om jag aldrig läst en enda.

Livet går vidare och alla inblandade har fått sig en törn. Men jag är tacksam för att jag fick en ny syn på kvinnor. Jag trodde ända fram tills att jag läste Elisabeths och Monicas böcker att kvinnor ALDRIG skulle ljuga om så allvarliga saker. Men nu har jag förstått att det finns ingen gräns för kvinnor heller!

Jag hade inte helt rätt på alla punkter men till min hjälp finns Monica Antonsson och vem har bättre koll? Här är de rätta punkterna. Tack Monica!

Ps. Läs den utmärkta artikeln av Medborgarperspektiv som inspirerade mig att skriva mitt inlägg.D.s


Deckare: Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn och Lyckohjulet.
Självbiografin: Älskling, vi blir inte med barn.


Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON


Solen skiner idag. Det var ett tag sedan.Gött!
Ramona