Senaste teve-intervjun 2015

lördag 12 december 2009

Yttrandefriheten såld för 450 000, första, andra, tredje!

Är det inte fantastiskt? I landet lagom, där samtliga regeringar alltid slagit och slår sig för bröstet för att vi har (hade) yttrandefrihet är den numera såld för ynka 450 000 kronor.

Mer var den inte värd!

Jaså, du tror inte på mig. Kolla här!

Ingrid Carlqvist, bloggare, journalist och författare till bland annat Carolina Gynnings och George Pesors böcker, har fått sparken på grund av sina åsikter!

Ingrid Carlqvist var chefredaktör för gratistidningen Villaliv, konkurrent till Bonniers Vi i Villa, fram tills för några dagar sedan. En annonsör, Ballingslöv, vägrade annonsera i Villaliv om inte Ingrid Carlqvist fick sparken. Annonsvärdet 450 000 var värt mer än att Ingrid fick stå för sin åsikt på bloggen. (Nu svär sig Ballinsgslöv fri från detta, läs Daddys kommentar, intressant)

Det hysteriska i hela den här skandalen är att Ingrid alltid stått med sitt namn för vad hon tycker medan de som fick henne sparkad är anonyma skitstövlar! Fatta de?

Men som jag brukar säga, skiten du slänger på andra kommer alltid tillbaka på ett eller annat sätt. Daddy har hängt ut personerna som snackat skit om Ingrid och Daddys blogg hittar du här!

Om vi inte slåss för yttrandefriheten i vårt eget land känns det som rena rama skämtet att slåss för Dawit Isaak. Varför anse att Eritrea är ett odemokratiskt land när Sverige uppför sig likadant mot landets egna journalister.

Nu vill jag omedelbart se en gemensam aktion av samtliga medier i Sverige att försvara Ingrid Carlqvist, annars är trovärdigheten i kampen för Dawit Isaak inte värd ett ruttet öre!

För tro inte att det inte finns eritraner som håller kollen på detta med Ingrid Carlqvist och som stöttar den skurkaktiga regimen i Eritrea. Vad tror ni att de förmedlar till sin käre diktator?

P.s Signeringen i Lysekil var supertrevlig som vanligt!D.s

Ha en slapp lördag!
Ramona


Från Elib kan du klicka till dig ditt bibliotek var du än befinner dig och låna alla mina böcker som elektroniska (e-böcker). Ladda ner dem till din dator, mobil eller om du har en läsplatta, alldeles gratis!

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares jul-erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON