Senaste teve-intervjun 2015

fredag 8 januari 2016

När "Vi och Dom" inte passar ihop. Vad händer då? Ett nytt ord taHarrush i svenska språket?


Uppdaterat med inlägg från NyheterIdag om sextrakasserierna mot över 300 svenska flickor och unga kvinnor.

När ”Vi och dom” inte passar ihop!Vad händer då?Mona Sahlins många grodor är nästan alla väl dokumenterade, otur för henne men tur för oss. En av de som tog skruv i det svenska folkhemmet var nog den här:
” Jag har ofta fått den frågan men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana ”töntiga” saker.” Slut citat.  Här är adressen på nätet att läsa för den som vill.
http://turkiskaungdomsforbundet.blogspot.se/2010/11/euroturk-pa-natet.html

Jag har många gånger undrat över hur människan tänkte när hon hasplade ur sig detta. Var det för Mona Sahlin ett ögonblick av ”tycka synd om mentalitet” och med det uttalandet visa tillhörighet med det turkiska ungdomsförbundet?  Eller var det hennes ärliga känsla över Sveriges folk? Att svenskar är töntiga? Oavsett vad Mona Sahlin tänkte blev det här uttalandet välkänt av oss som praktiskt taget tillbringar mer tid med ögon och öron framför en dator än lyssnar på vad SVT och SR serverar i form av vad de kallar nyheter, och vad jag kallar ”Det- här- är- vad- jag- tycker- reportage”.

Sverige, där en gång staten och kyrkan var ett par, är nu sekulariserat sedan år 2000. Men det är ändå en stor majoritet som tillhör den svenska kyrkan. Med ordet sekulariserad ändrades förhållandet till kristendomen och andra religioner. De flesta svenskar tror på en högre makt, men det behöver man nödvändigtvis inte bevisa med att besöka en kyrka. Religionen, oavsett vilken, är och skall vara en privatsak påstås det. Trodde du ja … men så ser det inte ut alls i Sverige och det är helt åt skogen.  En man i Bohuslän, Jehovas vittne, som av Arbetsförmedlingen tilldelades ett arbete där han skulle sälja lotter, vägrade detta och hänvisade till sin religion och med hjälp av DO fick han rätt och skadestånd. Med denna dom kommer samtliga arbetsgivare i Sverige få problem med religiösa människor som inte tvingas till att följa samma lagar som alla borde följa i ett sekulariserat land som Sverige. Så nu finns det ett vi och dom tack vare den här domen och detta inkluderar muslimska kvinnor i sina religiösa utstyrslar.  Så med andra ord är vi inte ett smack lika inför lagen längre. Inte heller har vi det som så ofta används i politiska sammanhang och tjusigt kallas – lika värde. Inom den islamistiska världen finns också en kultur som Mona Sahlin med flera andra svenska kvinnor bejakar, och dessutom felaktigt kallar för valfrihet, och jag syftar på den religiösa utstyrseln i form av svarta, lila, gröna eller andra färger av bylten som ska dölja den kvinnliga kroppen och hennes hår och i vissa fall även ansiktet. Niqab och burka kallade. 


En del imamer påstår att det inte står något i Koranen om dessa påtvingade tygstyckena medan andra imamer hävdar motsatsen och man kan ju undra över vem som läser rätt eller om de har ett fritt tolkande av skriften, vilket jag aldrig vare sig läst eller hört talas om. Ayaan Hirsi Ali, Mona Walter, Tommy Robinson och andra kända personer runt om i västvärlden med mycket goda kunskaper om islam och Koranen, och välkända kritiker av islam och islamister hävdar att det står klart och tydligt i Koranen att kvinnan ska drapera sig och inte avslöja sina behag. Detta för att inte fresta män att vilja släpa in henne i närmsta sängkammare eller gränd för den delen. Och det är kanske inte så konstigt om man först ska slita av dessa tygstycken lär man ju trassla in sig i flera minuter, vilka är nog så viktiga för män som våldtar.  En annan kultur som också följt med många familjer som kommit till Sverige är hederskulturen, som inte heller Mona Sahlin eller hennes kompisar ville erkänna existerade. Svenska män har minsann alltid misshandlat kvinnor i Sverige sedan urminnestider vrålade Mona, Gudrun Schyman med flera i korus. Visst är det så, men hederskultur betyder att en familj, bröder, systrar, pappor, mammor, kusiner, ja en hel släkt bestämmer sig för att mörda sitt eget kött och blod och det är inte alls samma sak. Under alla de år som Mona, hennes gäng och media försökte bestämma sig för vad de skulle kalla detta nya fenomen i Sverige ”ramlade” unga kvinnor ut från balkong, blev skjutna, strypta och knivhuggna, även unga män. Lite svinn får man räkna med, kanske var tanken. Ett annat fenomen som dykt upp på kriminalhimlen är gruppvåldtäkter, som också förekommit i några enstaka fall i Sverige. Men nu är de mera vanliga än ovanliga och de är dessutom våldsamt brutala och lämnar efter sig unga kvinnor med svåra och ibland oläkbara sår. Är detta också ett spännande kulturinslag från främmande länder Mona? För att det är kulturellt betingat råder det inget tvivel om. 

Den 11 februari 2011 blev CBS reportern Laura Logan brutal våldtagen i fyrtio minuter av ett stort gäng egyptier på Tahir torget i Egypten. Laura Logan bar inte niqab eller burka, utan var klädd som de flesta fria västerländska kvinnor, jeans, en vit jacka och en svart t-shirt. En blond blåögd vacker kvinna bland ett gäng muslimska män med starka kulturella krav när det gäller hur kvinnor ska uppföra sig och klä sig. På nyårsnatten mellan 2015 -2016 i både Hamburg, Stuttgart och Köln var det återigen dags för ett kulturhaveri mellan fria västerländska kvinnor och strikt Koranuppfostrade män från Syrien och Afghanistan.  Av de cirka 1000 män som samlats i Köln vid tågstationen var det cirka 40 män eller fler i åldrarna 15- 35 som i grupper sexuellt antastade kvinnorna genom att ta dem på brösten och mellan benen och en del blev våldtagna, rånade, misshandlade och männen bar sig åt som galna sociopater. Kvinnorna, där antalet som anmält ligger på cirka 150 totalt från alla städerna, beskrev samtliga män som arabisktalande och från mellanöstern. I Stuttgart och Hamburg var det samma kulturhaveri mellan fria kvinnor och obildade män från Mellanöstern. Även i Sverige blev två 17-åriga fria kvinnor omringade av ett gäng icke svensktalande män på nyårsnatten på Larmtorget i Kalmar och sexuellt ofredade. Det intressanta är också att det tog fem dagar för nationell svensk media att berätta om sextrakasserierna i Tyskland. Varför? Ja, det är frågan som många undrar över. Svaret har chefredaktörerna, men att de skulle säga sanningen är väldigt osannolikt.

Ett uttalande av den tyske justitieministern, Heiko Maas (S) i media där han på fullt allvar ansåg att det här brottet var en ny form av organiserad brottslighet som nu den tyska staten måste förhålla sig till. Sist jag kollade var benämningen organiserad brottlighet något som betyder maffia och att man tjänar pengar på brott. Varför inte kalla det som hände för sitt rätta ord? Ordet är kulturkrock eller kulturhaveri, inget annat. Män som under generationer levt i islamistiska odemokratiska länder där piskrapp, offentliga avrättningar, misshandel och mord av förtryckta kvinnor är lika normalt som att vi har fikarast på jobbet kan inte helt plötsligt enbart för att de är ”tyskar” bli en del av den tyska kulturen, lika lite som de som kommer till Sverige och blir ”svenskar” inte heller förändrar sitt beteende och uppförande. Och så länge som man inte öppet pratar om det här som det problem det faktiskt är kommer ingenting att förändras till det bättre för alla unga västerländska fria kvinnor. De kommer att offras på ”de godas” altare.  
Nedan en kortfilm om hur en av de anställda på hotellet i Köln reagerade på sextrakasserierna på de fria västerländska kvinnorna.
 Och för de som orkar se hur dessa barbarer beter sig är den här filmsnutten en del av den berättelsen.
 

Nu har det framkommit att detta scenario som hände i Köln, Hamburg och Stuttgart redan ägt rum i Sverige i Stockholm förra året under "We are Sthlm" tidigare "Ung08". Dagens nyheter har undanhållit detta och väljer dessutom nu att ljuga om det inträffade. Skamlöst! Nättidningen "Nyheter Idag", som borde få allt presstöd retroaktiv som DN fått de sista tio åren, har avslöjat en sanning som är hårresande. Läs och förstå vad det är som händer i Sverige idag. 

Dessutom har det funnit ute på nätet att läsa om sextrakasserierna av över 300 fria svenska unga kvinnor ända sedan den 16 augusti 2015, av Tommy Deogan som varit med sedan starten av "We are Sthlm". Att jag inte kräks över hur dessa tjejer har blivit svikna! Inte bara en gång, genom att dessa barbarer med förstånd som bebisar uppfört sig vidrigt, utan också av svensk nationell media som valde att blunda för detta övergrepp enbart för att samtliga förövare var av utländsk härkomst. Allt för att inte SD ska få fler röster. Hur korkade är de egentligen? Vad tror de händer nu när detta exploderat på nätet?


Hur många tror att Feministiskt initiativ, Liberalerna eller för den delen någon av de sju partierna kommer dra ihop en manifestation för att stötta dessa flickor och andra som blivit utsatta och kommer att bli det inom en snar framtid?

En mycket bra och informativ berättelse på 14 minuter som berättar om skillnaderna med olika inriktningar av islam.Nu kommer förklaringen på de vidriga sexövergreppen. Det är en "lek" som härstammar från Mellanöstern. Nej, men så roligt ... eller? Den heter taHarrush. Kanske dags att berätta vad det är då?
Här kan du läsa NyheterIdag som har berättelsen om den nya "leken".

Ramona