Senaste teve-intervjun 2015

lördag 7 november 2015

Så du drar en lina! Röker en joint! Tar ecstasy! Fint ... du är indirekt en mördare. Monzer Al-Kassar älskade ditt narkotikamissbruk. Det gjorde honom till miljonär! Och dödade hundratusentals människor på samma gång.

Han är avskummets ansikte, bodde i ståtlig villa i Marbella, Palacio de Mifadel, och vid sidan av att vara legal vapenhandlare, var han också  narkotikalangare av stora mått, spred terrorism och sålde vapen till alla som kunde betala. Hans namn: Monzer Al-Kassar, syrier, bodde i Spanien och kallades "prinsen av Marbella".

Ett monster som undslapp rättvisan i trettio år men till slut efter att DEA spanat på honom i fyra år och använt sig av infiltratörer lyckades de sätta honom i fängelse, men tro inte att den illegala vapenhandeln har upphört bara för att Monz(t)er fick fängelse i 30 år. Det är alldeles för mycket pengar i den branschen för vissa att avstå ifrån.

Och alla som använder illegala droger har oskyldiga människors liv på sina händer, men det tänker de inte på när de tycker att nu är det fest! Jippie, nu har vi party, tar lite piller, drar några bloss på en joint och jösses vad kul vi har ... och samtidigt dör tusentals människor av kulor, handgranater och andra eldvapen just för att du drog i dig den där jointen.

Hur känns det tycker du?

Dokumentären visades på TV4 Fakta den 7 november och var otroligt intressant och lärorik.

När jag såg den här dokumentären slog det mig att jag skulle ha velat veta vilka länder Monz(t)er gjorde affärer med. Sverige? Skulle inte förvåna mig i så fall, för ett naivare land än Sverige får man nog leta efter.

Ramona