Senaste teve-intervjun 2015

fredag 7 januari 2011

Räddad av sjöräddningen och Nils räddningstjänst!

Man kan backa en bil och man kan backa en bil!

Jag backade och lyckades med konsstycket att backa på en stolpe. Om det hade att göra med solen som stod lågt och en blind spot i backspegeln är jag osäker på, men backade på bågen bredvid lyktstolpen gjorde jag lik förbannat.

Jag hade hämtat mamma på Kungälvs sjukhus, hon ska vara hos oss över helgen, och skulle bara åka in i Stenungsund till Snusboa för att köpa en rulle snus till gubben. Inne i Snusboa tyckte jag att det kanske är min turdag i dag och då satsade jag på en andel på Lotto.

Jaha, ja, så satte jag mig i bilen och backade, och backade rakt in i bågen. Som tur var ( jag hade i alla fall tur där) dök en kille vid namn Martin upp och ringde en kompis som sms:ade numret till räddningstjänst. Martin var från sjöräddningen. Sedan dök bärgningsbilen upp, ut ur bilen, likt en gasell hoppade en ung kvinna. Sedan tog det några minuter och min bil stod fri igen. Knappt några skador alls!

Lottodragningen är i morgon och jag kan ju ha tur, för jag blev av 1 200 spänn för räddningen.

Tack till sjöräddningen, som vi sponsar genom att vi är med i Postkodlotteriet och till räddningstjänst, även om det kostade 1 200, just då var det värt det!

P.s Bilden är från mobilen som jag inte lyckades med att skicka till nätet!D.s 

Ramona

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook

Gam gripen i Saudi Arabien för spioneri! Första april? Nej, men korkskallar!

Gam arresterad för spioneri! Låter det som ett aprilskämt? Så går det när man har outbildade underhuggare i en diktatur som Saudi Arabien.

Hade de åtminstone haft en vanlig 9 årig grundskola borde de ha begripit att utbildade ornitologor ( tror knappast att saudiaraber ens vet vad en ornitolog pysslar med) ringmärker fåglar, sätter på dem gps sändare av orsaker att de vill veta hur fåglarna mår och vart de tar vägen.

Men i det korkade landet Saudi Arabien har inte ledarna något som helst intresse av att ge medborgarna utbildning, eftersom det skulle hota den makthungrige monarken och hans familjs envåldshärskeri.

Gamen skall vara utskickad av israeler för att spionera! Att jag inte kissar på mig av skratt?

Förresten är Saudi Arabien samma land som förutom arresterar en gam för spioneri också bekostar den nya moskén i Göteborg. Då får vi väl hoppas att inte svensk polis kommer att skickas ut på larm till moskén när det råkar sitta en mås eller annan fågel på moskén. Hahahaha!

Ramona