Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 9 april 2009

Minus 174 riksdagsledamöter är = 200 miljoner extra!

I dessa dagar hörs enbart hur stor arbetslösheten kommer att bli bland fotfolket. Varför det? I detta vårt avlånga land sitter en sjuhelsickes massa politiker och lyfter skattepengar varje månad, det kallas med ett tjusigt namn "arvoden" minsann.

I vår riksdag sitter 349 ledamöter och det är definitivt 174 för många. För c:a två veckor sedan skickade jag ut ett e-post meddelande till samtliga av Alliansens ledamöter. Frågan löd på ett ungefär så här:

Har du hört historien om böckerna Gömda och Asyl? Vi är många som är intresserade av att veta hur det kan komma sig att en svensk meborgare från ett demokratiskt land kan söka och få asyl i USA? Eftersom vi vet att Mia Eriksson har haft kontakt med Mona Sahlin, enligt Mia Erikssons eget påstående till Monica Antonsson under en bandad intervju, undrar vi nu om detta är något som du har hört talas om? Har någon sosse-minister haft ett finger med i spelet i Mia Erikssons Asylfråga?


Så löd frågan på ett ungefär, tyvärr har jag inte sparat alla de 178 mail som jag skickade.

Av dessa 178 mail fick jag fyra svar!!!!! Alltså hela fyra svar!!!! ETTHUNDRASJUTTIOFYRA svarade inte alls!

Som sagt först och främst ska vi ta bort 174 ledamöter av alla sorters partier i riksdagen. Bara genom att ta bort dessa 174 personer sparar vi över 200 miljoner kronor om året, och därefter ska vi ta bort politiker runt om i hela landet! För om det ska skäras ner i skola, vård och omsorg skall det först skäras inom den politiska sfären. Herregud, hur många politiker har någonsin blivit arbetslösa på grund av att man skurit ner antalet platser inom kommunen?

Är dessa politiker runt om i kommunerna rädda om sina stolar, kan de ju alltid solidariskt gå samman och SÄNKA sina arvoden! Det är inte heller något jag hört skulle ha hänt en enda gång!

Så kom igen nu! Se till att vi blir av med en massa politiker som inte tillför demokratin ett enda dugg! Säg upp dem!!!!

Förresten varför har politiker, eller andra som inte svarar på E-post en mailadress? Fullständigt idiotiskt! Man har enbart en mailadress för att man VILL ha frågor eller annat, och får man en FRÅGA skall man svara! Annars kan man ta bort sin mailadress!

P.s Skriv på för Elisabeth Hermon upprättelse i Expressen. Länken finns till höger.D.s

En riktigt "Go" och "Gla" PÅSK, önskar jag er allihop!


Är du intresserad av att veta mer om mina böcker, som numera också finns i pocket. Besök någon av näthandlarna nedan:


Adlibris Bokus Bokia.se CDON Kulturbutiken