Senaste teve-intervjun 2015

fredag 8 maj 2009

Oskyldigt anklagad för incest


Oskyldigt anklagad för incest!Kan någon människa ens tänka sig något värre?

Vad är det för rättsamhälle vi lever i när kvinnor, och ja det är för det mesta kvinnor, tar till storsläggan, slår den i bordet och säger: Jag tror/vet att min man utnyttjar vårt barn sexuellt?

Därefter har porten slagits igen för mannen. Inget umgänge med barnet innan frågan utretts om den överhuvudtaget utreds. Där sitter mannen/pappan och gråter sig till sömns, saknar sitt barn och är på köpet anklagad för incest.

Varför gör vissa kvinnor detta? Jag tror att det rör sig om ren skär hämnd i de flesta fall. Mannen har lämnat kvinnan och träffat en ny, ve och fasa om det är en yngre kvinna än den han lämnar. Då jävlar!!!!

Vi tror så gott som alltid på att kvinnor är det svaga könet och därmed säger de sanningen. Men det gör de inte. Ta fallet Bobby! Mamman hjälpte till att mörda sin egen son på det mest bestialiska vis. Bobby var förståndshandikappad och lämnades svårt misshandlad att dö i snön. Bobbys mamma och hennes nye man åkte och shoppade och låtsades att Bobby varit med och försvunnit.

Läs boken Yulanda, gör vad ni vill med henne, men döda henne inte. En fasansfull historia om vad mamman gjorde med sin dotter. Jag grät när jag läste boken, och jag gråter inte ofta av
att läsa böcker.

Hur många män och barn har fått sin liv förstörda av hämndgalna kvinnor? Finns det någon statistik liknande den som Aftonbladet radar upp där mannen framställs som ett monster?

Radikalfeminismen pissar jag på, de gör mig spyfärdiga och hade deras uttalanden kommit ur mäns munnar och gällt kvinnor hade de omedelbart burats in som dårar.

Hör och lyssna på vad kvinnorna sjunger på ett möte med F! Vidrigt!

I Sverige kallar sig radikalfeminister kämpar för kvinnans sak. Det är ju en jävla tur att de inte är utrustade med AK-fyror för då hade de garanterat skjutit ihjäl varje man de såg.Mina deckare i pocket eller min senaste inbunden Lyckohjulet? Besök din närmaste bokhandlare
eller näthandlare.

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON


Mina tankar finns hos Daddy. Läs hans blogginlägg, länken finns till höger om detta inlägg. Stötta honom! Han behöver oss alla...


Ramona