Senaste teve-intervjun 2015

söndag 17 mars 2013

En fantastisk kväll. Thommys födelsedag!

Thommy fyllde 65 år den 16 mars. Strålande solsken, kanske inte direkt vårvärme, men torrt och fint ute på gator och torg.

Vi tog vagnen till Korsvägen för vi var på väg till Rondo. Här skulle det vankas middag och After Dark.

På bordet fanns flagga och levande ljus. En av Christer Lindarws äldsta medarbetare kom förbi och gratulerade Thommy. En fantastisk fin gest!

Och vi hade Sveriges mest fantastiske kypare vid namn Lasse S. En helt otroligt serviceinriktad och trevlig person som förgyllde hela kvällen.

 Här står Lasse S med Thommy och de hade görkul...Förrätten hann jag inte få på bild för den slukade vi alltför fort och det var löjrom på en skiva med någon slags fantastisk ost som smälte i munnen. Men när huvudrätten kom besinnade jag mig och tog en bild innan den möra perfekt stekta oxfilén tuggades sönder och försvann ner i kanalen. Gordon Ramsey hade varit avundsjuk över Rondos fantastiska kocklag!


Och det otroliga var att när vi steg ut ur Rondo hade vintern återvänt till Göteborg med snö...


Men vad gör väl det när kvällen var så lyckad.

Och After Dark kan inte göra någon besviken. De var fantastiska. Jag och alla vi andra älskar dem besinningslöst!

Har du möjlighet att se dem så gör det! I kväll var det fullsatt. Och det är inte alls konstigt. After Dark ger en oförglömlig show! Vilka kreationer! Dansnummer! Komik och musik som får dig att lyfta ur stolen!

Tack till alla på Rondo som gav Thommy, Mia, Inger, Kenneth, Gun-Britt och mig en oförglömlig kväll!


Ramona