Senaste teve-intervjun 2015

måndag 23 mars 2009

Jag känner mig lurad!

Jag känner mig lurad, säger Wanja Lundby -Wedin. Men snälla Wanja, är du inte kapabel att läsa vad du skriver på? Hur lurade tror du att LO-kollektivet känner sig? Alla lågavlönade och mellansvenssons satt inte med papperen och fick chansen att läsa igenom vad som skrevs på.

De får betala för att du INTE gjorde ditt jobb, läste igenom dokumenten.

Du har 70 000 om året för att sitta i en styrelse som AMF, plus 70 andra styrelser som du får betalt för. Är det inte så att du helt enkelt inte orkar läsa igenom högarna av dokument som du får?

Är det inte så att du och dina styrelsekamrater helt enkelt "bara" skriver på och inte tänker på vad konsekvenserna blir?

Wanja Lundby -Wedin borde egentligen få tillbaka sin undersköterskelön, inga fallskärmar ska utvecklas och sedan ska hon väck! Wanja Lundby -Wedin borde få skriva in sig på Arbetsförmedlingen och se hur det känns.

Fy fan vilket jävla skitsnack från alla håll och kanter. Rena rama bonusinaveln.

Liza Marklund! Ring Niclas Lövkvist du behöver honom snart igen!

Hahaha, jag kan inte annat än skratta när jag läser om hur Liza Marklund schabblat bort sig.... igen!

Monicas blogg har Unni Drougge hittat det här på Roger Åberg sida. Ifrån den sidan kan du klicka dig vidare till Ulf Hedlund som kan det här med torrent:

Tjänare Liza! Du är så rökt!

Niclas Lövkvist talar med kluven tunga.

Niclas Lövkvist som hyrdes in av Piratförlaget för att försvara Liza Marklunds "Heder" skrev följande stycke på Newsmill.


"De uteblivna pudlarna i drevet efter Liza Marklund har retat upp många. Publicitetshungriga PR-experter och mer eller mindre ökända rättshaverister som etablerade medier i vanliga fall inte tar i med tång (än mindre bereder utrymme i sina spalter och sändningar) skäller nu i takt med en hel del vanligt folk.
Detta är egentligen inget att förvånas över. Lusten är stark hos många att se en person av Liza Marklunds status (numera en del av etablissemanget, rik och framgångsrik och dessutom kvinna) blotta strupen och krypa i smutsen med krökt rygg."

Nu är samme Niclas Lövkvist tillfrågad i ämnet " En flyende Wanja Lundby-Wedin" och säger PR-konsulten följande i GT:

"Pr-konsulten Niclas Lövkvist tror i stället att det handlar om en medveten strategi att hon (läs Wanja Lundby-Wedin) ligger lågt.
Vad borde hon göra? (nu kommer det roliga i Niclas Lövkvist sätt att arbeta och bedöma)

-Gå ut och säga att hon är bedrövad och besviken och att hon skäms för att de har agerat precis som de kritiserade direktörer och andra för att göra. " Slut citat.


Jaså, det ska Wanja Lundby-Wedin göra! Varför skulle inte Liza Marklund göra detsamma? Nu är det plötsligt två skilda världar som blir påhoppade. Nu när det är en fackpamp som har ett drev av journalister och bloggare efter sig, då är det lämpligaste att "komma fram bakom gardinerna och be om ursäkt".

Bäste herr Niclas Lövkvist du är ute och åker på fel tåg! Alla, och då menar jag alla människor oavsett med vad de arbetar och i vilken syltburk de har kladdat ner fingrarna, skall gå ut och be om ursäkt. Journalister och författare är inget undantag från regeln.

Du är en kass PR-konsult och vet du varför? Jo, för att du gör skillnad på folk och folk. Det är i mina ögon en dödsynd om man vill bli betraktad som en seriös och duktig konsult. Därför är Paul Ronge kommunikation den firma som jag omedelbart skulle kontakta om jag behövde hjälp.


Uppdatering.1
På Monicas blogg har Unni Drougge hittat ett grymt roligt inlägg angående Liza Marklunds krönika från igår. Ni bara måste läsa detta! Hur kul som helst. It made my day!

P.s Fortsätt skriv på för Elisabeth Hermons upprättelse. Länken till listan är på höger sida.D.s

Till salu: Miljöpartiet?

Är allt till salu, bara priset är rätt? Miljöpartiet som bildades 1981 kom till i samma veva som kärnkraftsomröstningen.

Det var den första omröstning jag avstod ifrån. Jag begrep ingenting av om kärnkraften var bra, dålig eller livsnödvändig. Idag är jag nog fortfarande förvirrad inför frågan om ja eller nej till kärnkraft, men ser samtidigt också hur Kina bygger ut och att Sverige under de trettio år som gått inte precis satsat pengar på förnyelsebar energi.

Detta trots att Miljöpartiet varit mer eller mindre ett stödparti till socialdemokraterna. Och det är just detta som är kärnfrågan för Miljöpartiet. De är trötta på att stötta. De vill sitta med i maktens finrum, inte stå utanför.

Därför har de inte bara ändrat sig i frågan om ett EU medlemskap, utan nu har de också vänt kappan efter kärnkraftsvinden.

Om jag vore en miljöpartist på gräsrotsnivå hade jag blivit vansinnig över att Peter Eriksson och Maria Wetterstrand tog beslutet över mitt huvud. Jag hade omedelbart gått ur partiet och ansett att detta är så typiskt, här har man slitit, det vill säga delat ut reklamblad inför valen, arbetat ideellt med att informera och försöka locka till sig nya medlemmar och tacken är att man blir överkörd i partiets viktigaste fråga.

Nej, detta var nog inte särskilt (klimat) smart gjort av de båda språkrören.

Vad kan ha varit orsaken? Mona Sahlin har det redan tufft inom partiet efter att hon först knuffade ut Lars Ohlys vänsterparti och sedan drog in dem igen. Velepotta, säger vi här i Göteborg. Hur ska du ha det människa?

Nu ska det snart filas och planeras inför valet 2010, och om det rödgröna alternativet ska ha en chans måste de vara eniga om de svåraste frågorna. EU, kärnkraften och den svenska arbetsmarknadens politik.

Att få en ministerpost är det ultimata och när Mona Sahlin lockar med detta kunde inte Miljöpartiet tacka nej. Därmed sålde Mp sin ståndpunkt och nu ska vi snart se om det gick vägen. Svaret kommer garanterat under veckan i form av avhopp och skarp kritik.

Vill det sig riktigt illa för Miljöpartiet kan det sluta med att de inte får tillräckligt med röster i 2010 års val och därmed åker ur riksdagen, vilket betyder ett stort avbräck i partikassan. Vi pratar miljoner kronor. Eftersom också Kristdemokraterna ligger risigt till i opinionsmätningarna kan det sluta med att valet kommer att bli en hårresande historia. Att därmed sälja ut sitt parti kan bli mycket kostsammare än vad de hade tänkt sig.


P.s Glöm inte skriva på listan för Elisabeth Hermons upprättelse i Expressen. Länken finns till höger.D.s