Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 2 februari 2010

Smaklösa rika amerikanska hemmafruar!

Av en slump hamnade jag i slutet på ett program som handlade om amerikanska "stenrika" hemmafruar. Dokusåpa.

The Real Housewives of New Jersey

Festen handlade om att ge presenter och ösa lovord över varandras bröstoperationer.

I samband med festen hade en av kvinnornas ex-make skrivit en bok om henne " A cop without a badge". I boken stod bland annat att (vi kallar henne Jane) hade varit prostituerad, suttit i fängelse och andra komprimerande situationer. Händelserna var 25 år gamla.

Nu var hon en rik, plastikopererad hemmafru och tagit sig ett nytt namn.

Jag har sällan sett så många korkade och smaklösa kvinnor på ett och samma party. Värdinnan för festen, ( vi kallar henne Lilly) med italienskt påbrå, satt vid bordet och kraxade om hur viril hennes make är. Han vill minst tre gånger om dagen, ylade hon. Där satt jag i bilen, hade precis fått nya bröst och han ville sätta på mig, kraxade hon och skrattade högt. Maken såg mest generad ut.

När Jane visade upp den (om den skvallrande) omtalade boken blev det ett jävla liv! De så kallade hemmafruarna ljög, gapade och skrek i munnen på varandra och deras respektive tittade ner i bordet. Jane påstod att boken var lögn och var skitförbannad över att de andra kvinnorna visat upp den för vänskapskretsen.

Värdinnan Lilly fick ett spel, hon tog tag i bordskanten, lyfte bordet ett flertal gånger och släppte ner det varje gång med en smäll, resulterade i att vinglasen gick i kras och spred ut sitt innehåll lite överallt. Allt skyllde Lilly på sitt italienska humör!

Min känsla när jag såg dessa smaklösa kvinnor i sina pumpade bröst, botoxläppar, tingeltangel runt hals och handleder och strama ansikten var: Tänk att få packa ihop dem och skicka ner hela högen som städpersonal till Läkare utan gränser i Haiti. Det hade jag gillat!


Ha de!

Ramona

Böcker på biblioteket!http://www.elib.se/ där du klickar dig vidare till ditt bibliotek.

Nedan kan du klicka dig fram till näthandlares erbjudande av mina samtliga böcker:

Adlibris
Bokia
Bokus
CDON