Senaste teve-intervjun 2015

fredag 18 maj 2012

Judar och kristna måste dö! En islamisk stat ska bildas!

I Uppdrag gransknings undercover program fick vi se och höra imamer från olika moskéer runt om i Sverige uttala sig på ett sätt som de flesta av oss uppfattar som odemokratiskt och kvinnofientligt.

Men UG:s program är en västanfläkt mot det programmet som gjordes av Channel 4 i Storbritannien.

I det programmet var det en man som gick undercover i fyra månader och spelade in de olika imamernas budskap. Döda judar och kristna! Vi ska ta över och bilda en islamisk stat o.s.v.

Bakom det mesta av giftet står Saudi Arabiens kungadöme med oljepengarna i bakfickan. De ser verkligen till att få valuta för pengarna. Jag har lyssnat och studerat filmen som du kan se nedan och att säga att jag blir mörkrädd är ett understatement. När jag tittat färdigt tänkte jag som så här: Varför skulle alla dessa imamer vara ensamma om sina åsikter? Är det inte så att de har miljoner åhörare som håller med? Varför är västvärldens politiker så lättköpta och naiva? Kan de inte se och höra vad som sprids? Det är ett dödligt gift som sprids och det sprids i demokratins namn. Precis så gjorde Hitler, han spred sitt gift och när hans parti vann valet under demokratiska former, lade han ner demokratin i en säck och knöt hårt!

 

Kvinnor är enligt de engelska imamerna "Deficienter", vilket betyder otillräckliga och mentalt efterblivna.

Alla som inte är muslimer har fått en benämning i UK och USA och det är Kuffaar. Och vi är inte värda att leva om vi inte konverterar.

En imam skrek svavelosande att muslimer måste bli läkare så att döttrar och fruar slipper de skitiga och äckliga kuffaar läkarna.

Så här skriver det Saudi Arabiska kungadömet till Channel 4:

"The Kingdom of Saudi Arabia is an Islamic state, governed in accordance with the teaching of the Shari´a. Islam is a religion of tolerance and respects the human rights of all people, regardless of gender, age, religion or race. ( Är det därför de stenar kvinnor till döds? min anm.) Islam is a religion without national borders. There is no such things as " the religious establishment" in Saudi Arabia. Here, as in every society, one can find extremist, as well as conservatives and moderates.


Saudi Arabia does not support radical or extreme ideologi but strongly condemns all those seeking to politicise Islam: preaching, inciting or fostering hatred and violence or legitimising terrorist activities. To this and, many imams have been re-educated in recent years and misguided few have been dismissed.


Any financial donations, public or private, are scrutinised according to the highest international standards to ensure that no funds are sent to extremist groups.


Saudi Arabia has pioneered calls for greater international cooperation for the exchange of timely and specific information." Slut citat.

Varför tror jag inte på den här textens innebörd? Jo, för att jag har sett Channels 4:s film. Då är den här texten rena rama lurendrejeriet. En text fullkomligt utan betydelse. Kunde lika gärna varit en text ur en sagobok.

Vad jag nu väntar på är vad som ska hända. För att det kommer hända något är jag säker på... men vad det vet jag inte...

Men jag bävar...

Ramona