Senaste teve-intervjun 2015

fredag 13 april 2012

Första dagen på Örebro bokmässa!

Första dagen är över och det har varit jättekul att träffa nya och  läsare som faktiskt redan läst mina böcker. Wow!

I soffan på scenen sitter Magnus Reithner och jag, och blir intervjuade av Dixie Ericson. Dixie berömde Magnus bok "Grattis, du ska bli pappa!" och sa att hade boken funnits när han själv blev pappa hade han redan då varmt rekommenderat boken och naturligtvis tyckte han att dagens blivande pappor borde läsa den:)

Ps. Den röda mattan framför scenen är speciellt utrullad för oss:) Ds.

Jag träffade också AnnBritt Grünewald, som säkert många kommer ihåg. Hon var fängelsechef under många år. AnnBritt stod på trottoaren utanför mässan och jag stod och idkade en av mina laster, rökning, och tittade. Jag kände igen henne men visste inte varifrån. Jag gick fram och hälsade och sa: Du, jag känner igen dig, men jag vet inte varför! Då sa AnnBritt: Du har säkert sett mig på TV jag heter AnnBritt Grünewald. Då mindes jag!

Ja, så är det man känner igen folk som varit på TV men vet inte alltid om det är från media eller om det är någon man mött vid andra tillfällen. AnnBritt och hennes make är på Örebro bokmässa och presenterar en fantastisk bok som handlar om den store konstnären Isaac Grünewald, Orientalen,  och skriven av Bernhard Grünewald. Vilken bok!!!!!! Den kan jag varmt rekommendera!

Just nu sitter jag och kollar på SVT och väntar på Tvärsnytt, som varit och filmat på mässan idag. Jag satt och signerade och när jag tittade upp stirrade jag rakt in i en kamera. Hahahaha... men ingen sa nåt.

Jag sitter nu på hotellet och lyssnar på Go´kväll, och vem sitter där om inte Ingalill Mosander, som jag är så innerligt trött på. På Göteborgs bokmässa förra året gick hon arm i arm med Amelia, och det var ju jättefint, men jag kan inte rå för det, jag tycker att Ingalill känns oäkta... hon har en filosofie kandidatexamen, men vad säger det? Att hon vet att en liter mjölk kostar 12.50 och kunde varit billigare om man funderar kring det?

Äsch, skit samma. jag är så glad att vi är på Örebro bokmässa! Det är huvudsaken!

Ha nu en skön fredagskväll! Det ska vi ha! Vi ligger och kollar TV, dricker vin, äter Ahlgrens bilar och gillar läget!

Ramona