Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 29 december 2011

Pensionärer blir åter myndiga den 1 maj 2012. Grattis!

Är det inte fantastiskt? Jodå, du läser rätt! Om du som pensionär av olika anledningar bott på ett äldreboende har du varit förbjuden att dricka ett glas vin till maten.

I Sverige har alkohol alltid ansetts som något fult! Tills för bara några år sedan skulle det ha varit otänkbart att ha vinprovning i teve. Alla som någon gång klev in på systembolaget skulle skämmas!

Så var den svenska mentaliteten. Fick vi mindre alkoholister av det? Tror knappast det! Istället borde vi fått lära oss att dricka förnuftigt.

Det värsta övergreppet från staten har varit att frånta pensionärer sin bestämmanderätt enbart för att man av olika orsaker flyttat till ett äldreboende.

Nästa år den 1 maj, på socialisternas dag, träder den nya lagen i kraft. Den som ger en pensionär på ett äldreboende inte bara rätten att vifta med en röd flagga, utan också att skåla med ett glas rött!

GRATTIS!


RamonaFörlaget har sänkt priset på samtliga Mp3 böcker!
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


Adlibris: Ändhållplats Sverige


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel