Senaste teve-intervjun 2015

lördag 19 februari 2011

"När mardrömmen blev sann" är med på rean till kanonpris!

Många studenter, det är flest kvinnor som studerar till socionomer, har tagit kontakt med anomaR Förlag i samband med boken. Dessa studenter har alla fascinerats av den "omvända" historien.

Glenn Forrestgate, killen som av vissa beskrivits, som han med tatueringarna, svällande musklerna, vältränad och ett hängivet bajenfans hamnade trots alla sina yttre attribut i underläge när han som ung framgångsrik Dj och skivbolagsdirektör blev förälskad. Glenn invaggades sakta men säkert in i en galen mardröm, där han till slut enbart såg en enda väg ut och det var att ta sitt liv.

Ingen, vare sig man eller kvinna, som misshandlar sin sambo psykiskt och fysiskt är friska människor. När du lever i ett mardrömsliknande förhållande är det inte ovanligt att bli medsjuk, och detta hände Glenn.

Men för Glenn och andra killar/män i hans situation finns det ingen mansjour som fungerar som den gör för kvinnor. I de få mansjourer som existerar i Sverige hjälper de män "som slår sina partners". Mansjouren är inte till för de män som blir slagna av sina partners.Ordet mansjour är ett missvisande ord!

Glenn Forrestgates berättelse är hans egen. Han berättar öppet om sina egna tillkortakommanden, och hur han till slut lyckades ta sig ur mardrömmen. Nu säljs "När mardrömmen blev sann" för endast 69:- på rean. Detta är boken du ska köpa om du vill läsa ett gripande familjedrama. Glenn Forrestgate är den första mannen i Sverige som öppet berättat den omvända historian. Modigt gjort!

Här kan du läsa Expressens krönikör Ulf Nilsons recension av boken.

Ramona
"Grattis, du ska bli pappa" kan förbeställas! Adlibris    Bokus

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet  och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare.

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.

Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Muntligt 
Load2hear.
Mobook