Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 8 september 2009

Tina Nordströms stekpannor gick rakt in i rutan!

Jag säger bara: Stekhett!

Tina Nordström och teamet bakom henne har visat att det går att göra matlagning till en show!

Pia Johansson bidrog stort med sin underbara humor men jag tror nog att om det var folk hemma som på allvar trodde att de skulle hänga med, ja då gick de nog bet.

Det Tina gjorde var att laga mat i samma tempo som en stressad restaurangkock och för att uppnå den hastigheten krävs lot of practice!En liten grej bara: Jag tror att när Gordon Ramsey, den elake kocken sa till Tina att hon hade tagit hans recept menade han nog inte efterrätten, utan programidén, för den är Gordons.
Men en och annan stekpanna åkte nog i het ilska rakt in i tv-rutan igår om de trodde att de skulle hinna med att laga maten.
Själv låg jag i soffan och njöt av ett grymt bra underhållningsprogram och höll mig lång bort från spisen.
Nu har Mord i Skärhamn gått förbi Iskall hämnd och ligger på en 5:e plats på tio i topplistan som mest lånade e-bok på Sveriges bibliotek. Elib.se Tusen miljoners tack till alla som puttade in mig där.

Även Iskall hämnd är utlagd på TPB och allt tack vare en omtänksam och fantastiskt personlighet som heter Magnus Engblom som är ett geni. Tusen och åter tusen tack!


Här kan du ladda ner Första boken i serien om Greger Thulin. Den boken heter Dyrbar kärlek

Du som inte vill ladda ner via The Pirate Bay kan ladda ner HÄR istället.


Vill du veta mer om i vilken form böckerna finns och vad de handlar om klicka på varje titel eller också kan du gå upp på höger sida av bloggen och provläsa : Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och självbiografin Älskling, vi blir...

Ha en arbetsam tisdag med god lunch!
Ramona