Senaste teve-intervjun 2015

måndag 28 december 2015

Amanda 12 år ska giftas bort med Arne 47 år. Helt okej ... eller? Om inte så är det dags att vakna nu!

Nu ska vi föreställa oss att flickan på bilden heter Amanda Svensson och är bortgift med Arne Larsson 47 år.

Genom att Amandas föräldrar godkänt giftermålet, och lovat prästen att inte avslöja vigseln, är Amanda numera Arnes egendom.

Nej, men det kan inte hända här! -säger du och skakar på huvudet. Om du menar att det inte kan hända i en etnisk svensk familj så har du rätt. Det var något som hände i Sverige för 100 år sedan (läs kommentaren från Monica Antonsson, som har rättat mitt fel om att det var för 100 år sedan), men sedan dess har vi utbildats och fått kunskap, därav existerar inte barnäktenskap bland västerländska europeiska familjer som är välutbildade. men trots att Sverige är ett modernt och västerländskt land gifts unga flickor bort med gamla gubbar välsignade av både pastorer och imamer. Journalisten Tina Thunander har skrivit boken: Barnbrudar - i nöd och olust.
                                                                                    Det finns gott om länder som anser att flickor och kvinnor är något man kan använda som om de vore disktrasor, och så länge världens ledare, som i de flesta fall är psykopatiska diktatoriska gamla gubbar, anser att detta är en mindre angelägenhet att ägna sin dyrbara tid till kommer detta inte att upphöra, snarare har det spridit sig till alla världens västländer genom invandring av människor med en kultur fjärran från den vi vuxit upp med och växer upp med. Det går att skriva spaltkilometer i detta ämne, och det finns böcker i ämnet, för den som vill veta mer. Men det som måste till förutom menlöst pladder är stenhård lagstiftning som inte viker sig en tum och som definitivt inte ger utrymme för ett enda hål. Lagen mot barnäktenskap ska stiftas på ett sätt som gör den lika stark som stål! Varje flicka som tvingas till ett äktenskap med en gammal äcklig gubbe blir per automatik hans egendom, som om hon vore en ko i stallet. Med henne kan han göra vad han vill och i de flesta fall gör just den vidriga pedofilen detta. Använder henne som en disktrasa för att kastas när hon är förbrukad. Då skaffar han sig en ny "disktrasa".


Den tidigare bilden på en ISIS krigare som höll om en gråtande ung flicka invirad i ISIS-flagga, där det påstods att han tagit henne som en "disktrasa" ska enligt olika media inte vara sanningsenlig, därför bytte jag ut den bilden till inslaget om sharia-älskande muslimer, som är så avskyvärda att jag knappt klarar av att skriva dessa rader. Men se inslaget som är på drygt fyra minuter och tänk på hur du vill att Sverige ska se ut i fortsättningen. Vill du klä dig i burka? Inte jag!


Myndigheterna i Storbritannien underlät under minst tio år att ingripa i fall där unga flickor blev groomade av pakistanska muslimska män. Flickorna tillhörde en utsatt grupp, var alla etniskt brittiska, och därmed lovligt byte för dessa förövare. När det till slut blev övermäktigt för alla inblandade blåste någon i visselpipan. Då hade över 400 flickor i Oxfordshire blivit utnyttjade som sexslavar. Även sikiska flickor har blivit utnyttjade som sexslavar av muslimska män.
I Sverige 2001 startades en organisation GAPF, av Sara Mohammad. Numera är GAPF= Glöm aldrig Pela och Fadime, en riksorganisation med en mängd djupt engagerade och duktiga människor, både män och kvinnor, vilket är enormt glädjande. Viktigt är också att det finns engagerade män också. För det är just männen som kan påverka i de fall där de har en maktposition.

Fattar man innebörden av siffrorna? Att det är 39 000 flickor som tvingas till giftermål VARJE DAG!

Ett av de länder som är värst i statistiken när det gäller barnäktenskap är Bangladesh. En folkrepublik med presidenten Abdul Hamid och en befolkning på cirka 150 miljoner människor. Undrar just hur många av västvärldens ledare som rullat ut röda mattan för dessa svin till ledare ...


Jag menar ... allvarligt talat borde inte alla tolvåringar eller alla barn för den delen få lov att utbilda sig, och vara just barn? Enligt alla käcka dokument som FN, Unicef och alla andra världsföreningar viftar med så är det förbjudet med barnäktenskap, men vad hjälper det om man inte sätter hårt mot hårt? Inte ett skvatt ... Vad du kan göra i Sverige är att ansöka medlemskap i GAPF, kostar 150:- om året, och då kan ditt medlemskap hjälpa de som jobbar i föreningen att rädda fler flickor från att bli utkastade från balkonger, från att bli mördade i hederns namn av sina outbildade och korkade föräldrar. För i GAPF gäller inte bara ord utan även att gå till handling när det behövs för att rädda liv. Och sist men inte minst måste detta diskuteras ÖPPET! Överallt! I medierna, vid frukostbordet, med vänner! Detta får aldrig bli tabu att prata om. De som kallar dig för rasist eller islamofob, skit i dem! Barns liv är mycket viktigare än några stollars fjantiga åsikter!

Visst är det väl så här barn ska ha det? Kunna leka och njuta av sina liv. Flickorna på bilden är just tolv år och vänner. Så vill jag se barn i alla fall!

Ramona