Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 7 februari 2012

Underbara Birgitta "Blondie" Andersson

Birgitta var på blixtvisit från Stockholm. Hon hade blivit inbjuden av Göteborgs Universitet, att föreläsa för ett gäng blivande jurister.

Birgitta har skrivit den fantastiska, fascinerande och gripande boken Blondie, som jag tycker att alla borde läsa!

Vi möttes på centralen och där, två timmar före Birgittas tåg skulle avgå till Stockholm, slog vi oss ner på O`Learys, en sportbar med gudomlig mat. Och det är inte ett ställe jag skulle vilja besöka när det pågår en match av något slag, med tanke på mitt obefintliga sportintresse, men däremot som idag, att sitta i den mysiga miljön och knapra på Jack Daniels glacerade revben och sleva i mig Cole slaw var himmelskt gott!
Tack Birgitta för två underbara roliga och givande timmar!

Ramonahttp://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=917461021XPS. Just nu är alla Mp3 böcker sänkta på Adlibris till 59:- ! DS.
Grattis du ska bli pappa!

Adlibris
Bokus
CDON
Bokia internethandel


"När mardrömmen blev sann" av Glenn Forrestgate på Adlibris

"Grattis, du ska bli pappa" Adlibris Bokus CDON (planering pågår inför andra upplagan, första börjar ta slut! Kallas succé!)

Dyrbar kärlek, Iskall hämnd, Mord i Skärhamn, Lyckohjulet och också Mord under Tjörn Runt, finns nu som ljudböcker och i samtliga är jag uppläsare. (Gillar du inte göteborsk dialekt ska du inte lyssna!)

Alla böckerna finns också som e-böcker för dig med läsplatta eller Ipod, dator m.m.
Naturligtvis kan du också låna dem via biblioteket!

Adlibris
Bokus
Bokia
Dito
Muntligt
Load2hear.
Mobook
Storytel