Senaste teve-intervjun 2015

måndag 25 maj 2009

Kontrollerat! Sant! Relevant! Hahahah...


Ja, så var det där som Jan Guillou sa angående kvällspressen: Det är alltid kontrollerat, sant och relevant.


Mattsson chefredaktör på Expressen känner svetten i pannan och stolen som han sitter på är kanske aningen för het just nu!


Är man ansvarig utgivare eller är man inte? Vad är det för idioter till journalister som glömmer bort att fråga efter namnet? Och hur bra känner man Wanja Lundby Wedin till utseendet?


Att Expressen granskar makten såsom LO, politiker, bankdirektörer och företagare är alldeles utmärkt vill jag bara påpeka. Men om man ser till vilken skillnad som görs på person och person mår jag illa.


Varför jagades inte Liza Marklund med samma blåslampa som Wanja Lundby Wedin? Hade gasolen tagit slut när Liza skulle granskas? Nej, det är precis som vanligt: Vi är vare sig lika inför lagen eller inför mediaträsket.


Wanja Lundby Wedin fick en JÄTTEURSÄKT på första sidan men hur var det med Elisabeth Hermon? Hur stora var bokstäverna? Fanns de överhuvudtaget?


Men nu är det Mattssons stol som brinner och då gäller det att hitta brandslangen fort som fan. Och då blir det stora bokstäver...


Självklart kommer Wanja Lundby Wedins tidigare göranden från och med nu granskas med lupp, för nu måste Expressen hitta fler skandaler, snabbt!


Liza Marklund däremot kan lugnt luta sig tillbaka i sin solstol och gäspa, henne kommer Expressen eller annan media inte att störa på länge än...

Grattis Monica Antonsson till din första plats på Bokus.


Du som vill placera mig på topplistan var som helst och vill veta mera om mina böcker som numera finns i pocket från 39:- kan gå till biblioteket, bokhandeln eller näthandlaren:
Ha en skön måndagskväll, själv tittar jag på Stefan & Krister Solsting och Snedsprång på TV4.
Ramona

Saknade barns nätverk internationella dagen.


Kan detta året bli barnens bästa?

Idag kommer saknade barns nätverk internationella dagen att uppmärksammas. Och det är inte svårt att tänka sig in hur det känns att ha barn men ändå inte.

Runt om i världen försvinner det dagligen barn. En del kidnappas och tvingas bli sexslavar, andra barn rymmer och ibland kommer de tillbaka. Sedan finns det mammor och pappor som olagligen kidnappar barnen från sin respektive förälder.

Eftersom jag är ofrivilligt barnlös kan jag aldrig sätta mig in med 100 procent hur det skulle kännas att förlora ett barn, men jag har varit barn och upplevde sådant som jag inte önskar min värsta ovän. Om inte barn blir behandlade för vad de är: "Små människor" och får kärlek, trygghet och respekt, får barnen det mycket svårare att utvecklas till stora starka, positiva och lyckliga människor.

Jag önskar att alla vuxna människor ska förstå hur viktigt det är med sanningen. Att älska och ta hand om sina barn med sanningen som förebild. Först då kan alla barn få den trygghet, kärlek och respekt som är deras rättighet.


Jag skriver deckare och har även skrivit en självbiografi. Nu finns dessa i pocket från 39:-
Min senaste Lyckohjulet är inbunden. Vill du veta mer om böckerna kan du kontakta ditt bibliotek, bokhandlare eller näthandlare.

Adlibris

Bokus

Bokia.se

CDON

Ha en bra måndag!

Ramona