Senaste teve-intervjun 2015

torsdag 2 januari 2014

Nytt år 2014! Och jag inleder med att ställa en fråga till Sveriges samtliga politiker: Är det okej att strunta i lagarna från och med 1 januari 2014?

 
Här är frågan från Merit Wagers blogg:

"Varför ska människor som lever lagligt i Sverige och som betalar skatt och hyra och som försörjer sig själva samt följer rikets lagar, bekosta bostäder och bidrag åt personer som vistas olagligt i Sverige?"Så jag stämmer in och undrar samma sak. Dessutom vill jag att samma fråga ska ställas till Sveriges samtliga politiker och jag vill ha ett svar!
Om Malmös kommunpolitiker kan strunta i Sveriges Rikes Lag, då kan väl vi andra också göra detsamma! Varför ska det överhuvudtaget finnas lagar om alla kan göra lite som de vill?

Så kära makthavare nu är det dags! Upp till bevis! Ändra lagen till att alla i hela världen fritt utan lagliga papper på vem de är kan stanna och få fullt bidrag och bostad i Sverige, för på det sättet kan göra besparingar på en del av kostnaden för asylsökande, nämligen migrationsverket och all dess personal inklusive migrationsverkets generaldirektör som kostar mest och gör minst!

God fortsättning!
Ramona