Senaste teve-intervjun 2015

tisdag 19 oktober 2010

Afghanistan kanske borde lämnas åt sitt öde?

Jag tycker att det känns som om det borde vara färdigkrigat i Afghanistan vid det här laget.

I århundranden har landets härjats av olika krigsherrar och ingenting har blivit till det bättre.

Stormakterna USA och forna Sovjetunionen har klampat runt och senast fick Afghanistans regering 10 miljarder dollar. Ja, frågan vart de pengarna har tagit vägen kan man ställa till bästa förbipasserande fiskmås eller fågel av annan sort.

Låt de som vill vara där och idka frivillig verksamhet, men ta bort varenda utländsk soldat. FN har som vanligt varit tandlös och jag är inte förvånad, mer förvånad över att FN verkar ha överlevt sig självt. Kanske svårt att avveckla en så utbredd världsbyråkrati som ger tillfällen för världens alla diktatorer och andra att frottera sig i lyx för några dagar. Ingen tror väl att de bor på vandrarhem under sin tid i New York?

Nej, bort med alla stridande utländska soldater, vapen och annat som anses vara krigsmateriel. Det får gå som det går. Nu har i alla fall jag tröttnat på det meningslösa i att lösa ett krig som aldrig verkar ta slut. Ingen är någonsin vinnare i ett krig, och i det här kriget kostar det inte bara miljarder att kriga utan också en mängd liv som inte kommer att skapa något i ett land som Allah inte ens verkar ha besökt, än mindre har i sina tankar.

Ramona

anomaR Förlags specialerbjudanden som du bara inte inte vill missa!  Betala direkt! Enkelt och säkert!

Nu kan du köpa Glenn Forrestgates självbiografi "När mardrömmen blev sann" till rabatteras pris. Enbart 99:- i Webshopen! Här kan du köpa/låna boken som e-bok.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON

Här kan du låna/köpa beställa mina böcker som e-böcker. Elib

Här kan du köpa mina redan utgivna titlar på nätet.
Adlibris
Bokia
Bokus
CDON